Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Diamond Starter'lar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

ZigZag

Arkadaşlar ben Pokemon Diamonda başlıycam da sizce hangi starter'i seçiyim.Gelişmiş hallerini de göz önünde bulundurarak söyleyin lütfen  :)
chimcarı seç infernape olunca hızı çok yardımcı olucaktır
EDİT:bütün oyunlarda başlangıç ateş iyidir çünki ilk başlarda çimen pokemonlar gelir onlara üstünlük sağlarsın
turtwig kesinlikle bende platiumda onu aldım aga bak sağlam bi çimen çıkmaz çimenlerde ama ates ponyta bulursun çıkıyo ilk baslarda(kaya rozetinin oldugu sehirde yukardaki çimenlerde machop geodude ve ponyta çıkıyo)sonra su zaten gerekmiyo pek fazla ama illa yakalamak istersen suda bulursun :) turtwig gibi sağlam çimen pokesi çıkmaz hayatta ayrıca torterra süper rivalın infernapesine earthqueake kodumu işini bitirirsin:D

HardRock

Chimchar Diamond'da en yararlı starter bence.İnfernape olunca Close Combat gibi dövüş saldırıları öğreniyor ayrıca oldukçada hızlı bir pokemon  ;)
Her şeyden önce, izin her birinin özellikleri bakmak. Turtwig başlayalım. Bir Torterra, o iyi hücum ve savunma olduğu gibi. Onun tek zayıflık Ice, ve iyi bir Rock saldırı ile, o bütün zayıflıklarını aşağı çekmek için 'güçlü. Ancak, o, ve rakip olacak büyük ihtimalle saldırı, ilk korkunç hızına sahip. İyi bir saldırı ile, rakip Torterra aşağı güzel anında alabilir; Özel Attack ile özellikle de saldırı. Bu yeni başlayanlar için iyi bir Pokemon olduğunu. Şimdi üzerinde Chimchar için dönelim. bir Infernape, o, iyi atak, özel saldırı olması ve hız. O Su hariç neredeyse bütün zayıflıklarını aşağı alabilir hamle, öğrenebilirsiniz. O iyi bir hız olmasına rağmen, o vardır korkunç savunma ve özel savunma vardır. Yani hemen hemen her vurmak ki ona topraklarda ciddi hasar off alacak. Bu Pokemon daha gelişmiş eğitmenler tarafından kullanılan olma olasılığı daha fazladır. Ve nihayet, Piplup. bir Empoleon, o iyi özel saldırı ve özel savunma olduğu gibi. Ancak, o da, ve korkunç hızına sahip muhtemelen saldırı ilk olmayacaktır. Diğer taraftan, gerçekten ve elektrik saldırıları mücadele başka şey için zayıf değil. Ayrıca Ice Beam öğrenebilirler, herhangi bir su pokemon için güzel bir saldırı. Bu Pokemon az ya da çok tarafsızdır; biraz zor onun zayıf noktalarını aşağı çekmek için, saldırılar öğrenmek için değil, zor devirmeye. Şimdi, karar senin. Ben her biri için temel avantaj ve dezavantajları söylemiştim, şimdi sen yapmak senin karar ve ne tercih seçin.

google translate ile cevirilmistir. ama benim tercihim Chimcahar cunku ilk olarak saldirma ihtimali cok yuksektir ve ii hareketler ogrenir Flame Wheel, Close Combet ve Mack Punc en sevdiklerimdir.
Empoleon bir saldirida indirme ihtimali cok yukesktir.
piplupı seç çünkü elite four full taş ve ateş
Hikozaru(Chimchar) kesinlikle  :yourock:

ilk iki gym i onla rahat geçersin zaten ikinci gynme kadar baya savaşa katılırsan moukazru(monferno) oluyor ve mach punch tekniği harika. Su pokemonlarını bile bu teknikle bir vuruşta alt edebildim hem en gelişmişi çok hızlı, close combat gibide çok etkili teknikleri var.

Dark türü teknikleri de var ayrıca.
İlerde karşına budew çıkar onu bi geliştir bak sağlam bir çimenin olur su da zaten bulursun ;)