Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: HeartGold/SoulSilver müthiş save (bütün pokemonlar)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba,

Öncelikle tamamiyle ve tamamiyle kendi yapımım olduğunu ve bunu sadece bu sitede paylaşacağımı belirtmek isterim (bir filmi burdaki link sayesinde indirmiştim, borcumu ödemiş olmak istiyorum :) )

Gelelim save dosyasının özelliklerine:

1. Bütün pokemonlar, 493 pokemonun tamamı yakalanmıştır (bütün efsaneler dahil) ve boxlarda bulunmaktadır (pokedex sırasına göre 3. boxtan başlayarak geri doğru gidebilirsiniz.). Bir çoğu 99-100 level arasındadır (bazılarının düşük olduklarını göreceksiniz, onlar senaryo gereği yakalananlar ve salmaya da kıyamadıklarım)

2. Box 4ü açtığınızda müthiş bir sürprizle karşılaşacaksınız (hadi meraklandırmayayım söyleyeyim: Bütün efsanevi pokemonların shiny halleri) Ayrıca çok sevildiğini düşündüğüm için shiny charizard (yani siyah charizard), blastoise, venasour, pikachu ve pichu'yu da box5 e koydum (shiny pichu event pokemonu ve volt tackle'ı biliyor)

3. Oyuna elit 4lüyü yenmiş olarak evinizde başlayacaksınız ve yanınızda şu pokemonlar bulunacak:
Jirachi, celebi, mew, manaphy, arceus ve groudon (tamamı shiny)

4. Arceus'un bütün plateleri çantadadır, ayrıca diğer bir çok itemda çantadadır(shayminin form değiştirmesi için gerekli olan çiçek key itemsta)


Zaten bir çoğunuz anladınız ama itiraf edeyim, bunu yapmak için bir çok hile kullandım (oyunu normal şekilde bitirdim ve yapacak bir şey kalmayınca da hileye başvurdum, bu şekilde daha zevkli oluyor.) 10larca hilenin kombinasyonuyla yapıldılar ve hile olmasına rağmen hiç de kolay değil (isterseniz kodları da paylaşırım)

Ben SoulSilver versiyonunu Desmume ile oynadığım için dosya dsv. uzantılı. Eğer ki dosyayı heartgold ile oynamak istiyorsanız, adını değiştirmeniz yeterli olacaktır. Eğer ki no$gba ile oynamak istiyorsanız, bu da çok kolay, dsv uzantısını SAV yapmanız yeterlidir, ben denedim ve çalıştı. Bir örnekle açıklayacak olursak HeartGold kullanıyorsunuz ve oyununuzun adı HeartGold Eng.nds, save dosyasının adını da HeartGold Eng.dsv (veya no$gba için HeartGold Eng.SAV) yapmanız yeterli olacaktır.

NOT: Oyun Amerika versiyonudur.


İndirme Linki:

Edit By Alakazam: https://www.boxca.com/bdb4hg861s0e/Pokem...e.rar.html


NOT2: Lütfen emeğe saygı, başka sitelerde paylaşmayınız. Yalnızca PokemonTürkiye'ye buraya özel paylaşıyorum ve başka yerli yabancı hiç bir sitede yayılmasını istemiyorum (shiny efsaneler pek yaygın değiller :)). Ayrıca eleştirilerinizi veya teşekkürlerinizi bekliyorum.

Herkese kolay gelsin
güzel paylasım shinyleri çok severim(renkleri çok ilginç oluyo)indirmedim ama bi şey dicem keske daha ligi bitirmemiş olsaydın ama neyse ash ile kapıstın mı?
(22-05-2010, 11:47 PM)ceyhunking link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel paylasım shinyleri çok severim(renkleri çok ilginç oluyo)indirmedim ama bi şey dicem keske daha ligi bitirmemiş olsaydın ama neyse ash ile kapıstın mı?

Maalesef oyun senaryosunda olan her şey bitti. Ama bütün gym liderlerinin telefonları kayıtlı, rematch ayarlayabilirsiniz (bazılarıyla zaten ayarladım, saffron city'de fighting jodo da bekliyorlar :)), ayrıca pokemon ligine de istediğiniz zaman katılabilirsiniz. Bu arada rematch günleri:

https://www.serebii.net/heartgoldsoulsil...atch.shtml
Çok teşekkürler tam aradığım şey :yourock:
Eline sağlık, shiny efsane'lerin olması süper. Paylaşım bu işte.  :N:
Yorum yapanlara teşekkürler, hayrını görün.
Bir de oyundan bir ayrıntı daha vereyim, national pokedex tamamlandığı için prof. oak yanına gittiğinizde sizinle resim çektirmek isteyecek :)
arkadaşım dosya rapidshare den maalesef kalfırılmış imkanın warsa save i tekrardan yükleye bilir msn? save muhteşem e benzio ve denemek için can atıorum da :D

NilayS

Denemek için can atıyorum ama rapidshare silmiş dosyanı tekrar yüklemeni dört gözle bekliyorum
Save dosyası bir daha kırılmayacak şekilde yenilenmiştir.  :N:
çok teşekkürler alakazam ;)
Sayfalar: 1 2 3 4