Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İstek pokemon sezon 4
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar siteye üye oldum ve bir çok paylaşımından yararlandım çok güzel bir site öncelkle bu yüzden sizlere teşekkür ediyorum .

Ben pokemonu 4. sezon 20. bölüme kadar 3 gp olarak izledim . malum kotalıyım 3gp lik bölümler 10 15 mb civarında oluyorlar mecbur bu şekilde izlemek zorunda kalıyoruz. 4 sezonun 3gp  olan versiyonların devamını bir türlü bulamadım rmvb formatlı 35 40 mb lık bölümlerini buldum fakat onlarda ingizlice.Ama bu seferde alt yazı bulamıyorum . Online izlemek istesem 1 bölümün ortalama boyutu 75 100 mb arasında değişiyor ki kotalı olduğum için izleyemiyorum maalesef. düşük boyutlu bir online yayın yapan bir sitede bulamadım . Sözün kısası eğerki varsa 4 sezon 3gp türkçe versiyon olan linkleri nerede bulabileceğimi söylerseniz çok sevinirim . yada 4 sezon alt yazılısıda olur bu 2 isteğimden birini paylaşabilirseniz çok seviniriim . ;)

kolay gelsin .
divxm.com da birisi yapıyordu 3gp olarak şimdi baktım orda sezon 4 yok. bir kişi de psp yapacam diyordu.bir arat istersen onlarında boyutu küçük olabilir emin değilim.bi arat istersen. bizim de projemiz var daha doğrusu m-t-n admininimizin projesi. bölümleri rm yada mkv yapmayı düşünüyoruz.

sen bi psp olarak arat bakim ne çıkacak.onun dışında başka 3gp varmı bilmiyorum.

evet aratmıştım psp olarakda 70 mb linkler mevcut ancak ingilizce onlarda. 3gp yada alt yazı bulabilsem izliycem fakat bulamıyorum . online olarak 3 sezonu izledim yaklaşık 25 mb boyutlarındaydı bölümler. ancak 4 . sezon linkleri her yerde 80 100 mb arasında değişiyor hem geç buffer oluyor hem boyutu büyük .

3gp çalışmanız varsa harika olur kotalı kullanıcılar genelde 3gp izlerler animeleri filmleri . alışınca sorun olmuyor çünki :)

3gp çalışmanızı  sabırsızlıkla bekliyorum . hem boyutları küçük olduğu için upladları zor olmaz diye düşünüyorum :)