Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: FarmVille'i Pokemon'lar mı Yenecek?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ülkemizde bir dönem oldukça popüler olan Pokemon, çok yakında Facebook'a geliyor. Her ne kadar çizgi filmleriyle tanınsa da aslında Nintendo tarafından geliştirilen bir rol yapma oyunu olan Pokemon orijinal konseptine uygun olarak Facebook uygulaması haline gelecek.
Ünlü sosyal ağın tam anlamıyla para basan oyunları olan FarmVille ve CityVille'e rakip gelecek olan yapım 19 ve 17 yaşındaki iki gencin startup projesi olarak hazırlandı. Teknoloji firmalarının yeni fikirler bulmak için hazırladığı startup yarışmalarında gençlere kariyer imkanı da sunuluyor.
[Resim: 21859430_ffbaecf7661300869241.jpg]
24 milyar dolar değerinde olduğu açıklanan Pokemon sektörünün en büyük artısı ise oyun dışında da ek gelir getirecek olması. Yapımcılar çocuklar FarmVille oyuncakları almak için ailelerini zorlamaz ancak Pokemon'da durum farklı örneğiyle projenin rakiplerinden üstün olacağını iddia etti.
Daha birkaç haftalık olan oyun isim hakları yüzünden MinoMonsters adını taşıyor. Ancak karakter tasarımları ve oynanış şekli Nintendo'daki Pokemon oyunuyla büyük benzerlik gösteriyor.
Her gün yüzde 10 oranında büyüyen oyunu daha şimdiden 2 bini aşkın kişi kullanmaya başladı. Kendi canavarının hazırlandığı ve savaşa girildiği yapımın büyük ilgisi üzerine Nintendo'nun şirketi satın alması bekleniyor. Yapıma bu adresten ulaşabilirsiniz.
Bu çok iyi olur, face'den de Pokemon'a ilgi büyürse, Pokemon Türkiye'de yeni bir çağ daha açmış olur.Paylaşım ve bilgi için teşekkürler.Bu arada Face'de minomonster'i nerden bulabiliriz?
Yok artık :D
Bu linkten ulaşabilrsiniz
Facebook.com
facebook'ta baktım MinoMonsters diye ama bir tane oyun buldum o mu değil mi anlamadım.. Düzgün bir oyun olur inşallah :) Türkiye'de pokemon dönemi gene başlar belki bu sayede
olsa hoş olur bir ara pokemon crater vardı tam altımızdada internet kafe arkadaşlarla online kapışırdık ama şimdi hepsi unuttu pokemonu bi ben kaldım  :(
Ben beğenmedim o oyunu.