Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemononline.com.br
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(02-05-2010, 12:52 PM)xxsecoxx link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol Pokemon skillerini nasıl kullanıcaz.

pokemon sikillerini kullanmak için m1-m2-m3-m4'ü yaz
[Resim: 06.png]

Resmin gösterdiğŸi alana pokemonun topunu koyuyorsunuz sağŸ tıklayıp use tıklıyorsunuz.Bende Şans eseri buldum

moderatörüm beni delirmekten kurtardınız
sağolun varolun
sıra 2. sorun nasıl poke yakalarız


EDİT:BULDUM
BAYILMIŞ OLAN POKEYE POKETOPU ATIN(ÇANTADAN OPEN DEYİP POKETOPUNU BULABİLİRSİNİZ)

Hakan-kacmaz

Nasıl Üye Olucaz :nothing_to_say:
siteye gir
account var menüde oraya tıkla altına seçenekler gelicek onlardan crate accound de üye ol:)
bide eşyayı nasıl alıcaz
Oyunu anlatayım; öncelikle bana göre en güzel özelliği, pokemonunuzu çıkarıp, yanınızda gezdirebilmeniz.  Ancak yanınızdaki bu pokemonların bazı skillerinide kullanabiliyorsunuz yanınızda. Örneğin Charizard`ın üzerine binip, "Fly" skilli ile uçabiliyoruz. Veya Ponyta`nın üzerine binip, at koşturabiliyoruz  Tabii tek özelliği de bu değil. Örneğin gezerken karşınıza bir poke çıkıyor. O pokeye karşı sizin pokeniz yanınızdayken savaşıyorsunuz.

Oyuna kaydolduğunuz zaman, siteden bir karakter açmanız gerekiyor.Bunun için siteden oluşturduğumuz password'ü ve sitenin bize verdiği ID ile siteye giriş yapmamız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra sol taraftan "Manager" yazan kısma tıklıyoruz. Ardından Create Character e tıklıyoruz.Karakter açarken ilk yaptığımız şey, server-başlangıç yeri(town)-karakterimizin dış görünümü-pokemon seçmek olacak. Şu an her biri 300 kişilik olmak üzere 10 tane
farklı server var. Bunlar; Gold-Silver-Brass-Sapphire( burayı seçerseniz seviniriz amaç türkleri 1 serverda toplamak  )-Emerald-Ruby-Jasper-Topaz-Amelhyst-Crystal. Burdan birini seçtikten sonra, başlangıç townu seçiyoruz. ( Viridian City önerilir. ) Nick ve pokemonumuzu da seçtikten sonra artık indirdiğimiz exeden oyuna giriyoruz. ( Sitenin size verdiği ID ve sizin oluşturduğunuz Şifre ile ) Girdiğimizde sağ tarafta bir tür toolbar ve ortada oyunu görüyor olacağız. Kısaca Toolbarı da anlatayım; Toolbarın en üstünde bir harita bulunmakta. Buradan nerede olduğunuzu görebilirsiniz. Onun altında Hit Point(HP) niz ve çantanızdaki pokemon sayısını görebilirsiniz. Onun altında ise, Stats Battle VIP ve Leave butonlarını göreceksiniz. Stats butonu, karakterimizin özelliklerini görmeye, Battle butonu yapılan savaşları görmeye, VIP bölümü arkadaşlarımızı görmeye ve Leave bölümü de oyundan çıkmaya yarıyor. Onun altında ise, birçok küçük buton bulunmakta. Bunlar;

Rob :Bir olta. Balık tutmamıza yarar.
Rope : Bir tür halat. Yüksek yerlere çıkmamızı sağlar.
Coins : Sadece Casino`da kullanabileceğimiz paralarımız
Order : Bunu bende bilmiyorum
Pokedex : Gördüğünüz pokeleri kaydeden bir alet.
Pokebag : Çantanız. Bir nevi Inventory.
Gadges : Evrim taşları sanırsam. Tam olarak bilmiyorum.
>Pokeball< : Buraya Pokebag`ımızdaki 1 tane olan poketopunu koyuyoruz. Yani dolu olanını ( 10 tane olan pokemon yakalamak için )

Ancak bu butonlara tıklayarak açamıyoruz. Sağ tıklayıp Open a basarak açıyoruz. (Rob, Rope hariç. Bunlar Use with.. ile kullanılıyor.) Ayrıca hastaneyi de hastaneye girip alttan "Hi" yazarak kullanıyoruz.

Pokemonları nasıl dışarı çıkarırız?
Pokemonları, >pokeball< yazan yere koyduğumuz poketopuna sağ tıklayıp Use a basarak dışarı çıkarabiliriz.

Nasıl balık tutarım? Balık ne işe yarar?
Balıkları herhangi bir su kıyısına gidip, orada Rob`a sağ tıklayıp Use with.. e basıyoruz. İmlecimiz değişince, suya basıyoruz. Bir süre sonra Magikarp, Poliwag gibi pokemonlar çıkıyor.Bu pokemonlarda exp kasabilir, ya da para kasabilirsiniz.

Nasıl para kasarım?
Bir pokemon öldürdüğünüzde, sağ tıklayıp "Open" a basarak kutu açabilirsiniz. Toolbar da Pokebag gibi bir yer daha çıkıyor ve orda item varsa alabiliyorsunuz.(%100 item çıkmıyor.) Bu itemi aldıktan sonra Market`e gidip "Hi" diyorsunuz. Eğer başka müşteri yoksa cevap veriyor. Cevap verdikten sonra aldığınız itemin ismini yazıyorunuz alttan. Market ise size ne kadar satacağınızı soruyor. Siz ise kaç tane o itemden varsa, veya kaç tane satmak istiyorsanız yazıyorsunuz. Sattıktan sonra pokebagınızda para olacak.

Marketten nasıl birşey satın alabilirim?
Markete gidip alttan "Hi" yazıyorsunuz. Ardından almak istediğiniz itemin ismini yazıyorsunuz (Poke ball, Potion vs.) eğer yeterli paranız varsa Pokebag`ınıza item geliyor.

Pokemonumun skillerini nasıl kullanabilirim?
Öncelikle Options`a giriyoruz.(Toolbarda) Çıkan menüden Hotkeys butonuna tıklıyoruz. F1 tuşuna m1, F2 tuşuna m2, F3 tuşuna m3, F4 tuşuna m4 yazıyoruz ve Ok butonuna tıklıyoruz. Herhangibir pokemona sağ tıklıyoruz ve attack diyoruz. F1e, F2ye, F3e ve F4e basabiliyoruz. Ancak hepsinin bir kullanma süresi var.(skille göre değişiyor) Örneğin ard arda 2 kere F1 e bastığımızda sohbet penceresinde kaç saniye sonra kullanabileceğimizi yazıyor.

Nasıl pokemon yakalarım?
Bir pokemonu öldürdükten sonra, boş bir poketopuna sağ tıklıyoruz ve Use with.. diyoruz. Ardından pokemonun leşinin üzerine tıklıyoruz ve pokemonu yakalıyoruz.(Pokemonun yakalanması %100 değil.)

ALINTIDIR....
alıntı olsun benim işime yaradı market işi
ben bunu yazdım ama millet ben pokemonumu doyuramıyom aç ama yemiyo bide savaslarda bnm pokem vurmuyo o da açlıktan mı acep?
bak şöle oluyor acep bilmem yazını okudun mu?
oyunda acıkınca yemek almıcaksın pokecentere götürcen
bide skiller m1 m2 m3 m4 yazarak vurucaksın
Şu anda bu oyuna giremiyorum, 3 dk. bekletiyor ondan sonra tekrar 3 dk.bekletiyor, öyle öyle gidiyor ama bi türlü oyun açılmıyor.Sabah girebilmiştim ama şimdi giremiyorum...
sunucu doluda o yüzden bende giremedim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21