Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Soul Silver Fantastik Save
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Soul Silver versiyonu üzerine yapılmış hazır bir oyundur oyunun hikayesi bitmiştir.
İsteyen oyunun ve kayıtlı oyunun adını değişitirerek farklı bir oyun yaratabilir kendince.Fantastik düşünceler üzerine yapılmış bir savedir.(Efsaneler bakımından)
Tüm Oyunlardaki hemen hemen bütün efsaneler yakalanmıştır.

Groudon'u(ve Rayquaza'yı) yakalama işini size bıraktım.

2.starter ı almadım artık herkes biliyor almasını bilinmeyen 3.starter(3.nesil) onu da seçim şansını size bıraktım oyunu açtığınız zaman yanınızdaki herifle konuşup taşlardan birini seçerek alabilisiniz.

Aslında Efsanelere gerek kalmıcak kadar bi sürü pokemon mevcuttur.Efsanelere level atlattırmadım (Suiciune,Latios,Lugia hariç)

Ayrıca Dragon's Dendeki double-battle ıda size bıraktım istediqiniz pokemonu seçip savaşabilirsiniz.

Beldum takası için Forretress vardır nasıl alınacağı linkte yazmaktadır.

Safari Zone yakalanabilecek (Gible,Bagon,Trapinch,Riolu,Aron ve hatırlayamadıqım birçok pokemon),Milotic,Spiritomb.Electivire gibi Emülatörcülerin normal şartlar altında yakalayamayacağı ve geliştiremeyeceği pokemonlar da mevcuttur.

Ayriyetten Evee Serisi de bulunmaktadır.(Leafeon ve Glaceon da dahil)

16 Gym Liderinin 14 tanesinin Pokégear kayıtı alınmıştır arayıp maç ayarlayabilirsiniz.Brock'u bulamadım,Clair'inkini alamamamn sebebi double-battle ı yapmamış olmamdır onun numarasını almanın yolunu aşağıdaki linkten bakabilirsiniz);

https://pokemonturkiye.com/forum/heartgo...476.0.html

Birazcık da Rare Candy koydum level kasmayı sevmeyenler için.

Elite Four güçlenmiş haldedir şuanda dişe diş kapışmak isteyenler için hiçbir pokemonu abartılı kasılmadı en yükseği 82 Togekiss dir oda kolay kasılan bir pokemon(en sevdiqim ve ilk gözarlarımdan biri) olduğu için.

Fighting Dohjoda 14 tanesi de şuanda maç için bekliyor.Ondan sonra istediğiniz zaman maç yapabilirsiniz.

Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz,iyi eğlenceler..
[size=18pt]
-İndirme Linkleri-
|
|
|
v

Rapidshare

saol knk nereye atcaz dosyayı
Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Emeğine sağlık. (Oyunu 90 küsür saat oynamışsın.)

Save dosyasını ne hikmetse Heart Gold oyunumda açabildim. Çok ilginç bir durum bu. ( Adlarını aynı yaptım hata vermeden açıldı direkt.)
Pokedex yapmamışsın galiba bu sefer. Ama kabuto-aerodactyl- tyranitar yakalamışsın süper.

Gelişim taşarını da nerdeyse tamamlamışsın. Hepsinden var. İtemler hmler süper hepsi...

Nasıl yakaladığını merak ettiğim pokeler:
Mew, Celebi, Regi'ler, Latios, Latias (ikisini birden nasıl buldun oyunda sadece biri çıkmıyor mu?), Jirachi, Deoxys ve son 12 efsane
(19-04-2010, 04:00 PM)xxsecoxx link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol knk nereye atcaz dosyayı
no$gba dosyasının içinde battery bölümü var oraya atacaksın oynayacaqın oyunun adı da sav dosyasıyla aynı olmalı (soulsilver.nds - soulsilver.sav gibi)



Evet .nds değŸiŞmediğŸi sürece her oyunda açıyor galiba.Kendi dosyanla aynı adı yapmada onun üzerine kaydeder o hataya düŞtüm ordan biliyorum  :laugh:

Bazı pokemonları save dosyasını upload ettikten sonra qördüm yakalanmıcak zor olmayan pokelerdi üŞendim diyebilirim pokedex ten kayıtları yok olmadıqı için de hoŞuma qitmeyenleri sildim.

Dediqim qibi efsane pokemonlar tamamen normal Şartlar altında yakalanmadı kod kullandım hikaye bittikten sonra sıkıldım napsam diye düŞündüm hepsini birden yakalamak nasıl olur diye merak ettim ondan sonra bu halini aldı  :hihi:

Itemfinderı açıp mouse taratıyosun kırmızılık koyulaŞtıkça item a yaklaŞıyosun demektir sarı ıŞık çıkmaya baŞlayınca çok yaklaŞmıŞsın demektir sarı ıŞık içinde nokta çıkıyor o itemin yeri itemfinderdaki kareler adımlara qöre ayarlanmıŞ nokta ile aranda 3 kutu fark varsa 3 adım uzaktasın anlamına qeliyor.
çok saolsn :D
r4 car hakkında bir fikrim yok, no$gba da açmayı deneyin sorunsuz çalışacağını umuyorum.
(22-06-2010, 05:46 PM)PoKeMAsTeR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açılınca siyah bir ekran geliyo ben r4 carda açtım ama bunun nedenini söyleyebilir ve nasıl yapılacağını söyleyebilirmisiniz. bide paylaşım için teşekürler...

No$gba Save'i ile Ds Save'i boyutları bakımından birbirini tutmuyor. O yüzden çalıştırmaması normal.  :N:
(24-06-2010, 04:38 PM)PoKeMAsTeR link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır tutuyor aslında şimdi ben save dosyasını attım açıldı yani mesela orda pokewalkera bağlan felan diyiyorya oraya giriyor ve pokemonları gösteriyo yanii ama oyuna başlatınca yani hani kaç saat oynadığını adını felan yazan yere tıklayınca başlıyorya otaya tıklayınca siyah ekran geliyor sorun orası...
:pika:

Oyunu hangi konudan indirdiniz, normalde Ds save'i ile No$gba save'i arasında boyut farkı var (Biri diğerinin 4 katı yaklaşık) Ayrıca her r4 her oyunu çalıştıracak diye bir kural da yok, bazı oyunlar her r4'te çalılşmayabiliyor. O yüzden sadece oyunun açılışını açabilmişsindir.  :N:
O zaman bilemeyeceğim, oyun romu patchlenme durumlarına göre ds tarafından çalıştırılamayacak halde olabilir.  :-\
Link kırık  Burn Vomit :döverim: