Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pc donuyor...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pc'de Bi Video açınca hemen Pc donuyor :BrQ: Acil yardıma ihtiyacım var :yardim:
Bilgisayarında eplorer.exe %100 - %95 civarında çalışıyorsa bilgisayarını donduran şey videonun kendisi olabilir. Windows videoları açmadan kendisi önce bir önizleme yapar. Eksik inen videoların önizlemesini tamamlayamaz ve bilgisayarı dondurur. Eğer durum bundan kaynaklanıyorsa çözüm olarak o videoyu silmeli,  varsayılan player olarak kullandığın programı yeniden yüklemeli veya değiştirmelisin.  :N:
(28-03-2010, 08:48 AM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilgisayarında eplorer.exe %100 - %95 civarında çalışıyorsa bilgisayarını donduran şey videonun kendisi olabilir. Windows videoları açmadan kendisi önce bir önizleme yapar. Eksik inen videoların önizlemesini tamamlayamaz ve bilgisayarı dondurur. Eğer durum bundan kaynaklanıyorsa çözüm olarak o videoyu silmeli,  varsayılan player olarak kullandığın programı yeniden yüklemeli veya değiştirmelisin.  :N:
hayır sorunum tam olarak öyle birşey değil.Chrome'da youtube gibi bir siteden video açınca mouse ile hiçbir şeye basamıyorum ama yinede başlat'ı fln açabiliyorum ve Video'da devam ediyor
Tarayıcını değiştirmeyi denedin mi?İlk önce flash player ı qüncelle -sorun olsa da olmasa da qerekli- Mozilla opera vb. herhangi bir tarayıcıdan tekrar dene sorun tarayıcı kaynaklı qibi qeldi bana.
sorunun anladım ama biraz garip gelecek:
Sorun ne zaman sesi artrır ya da Azatırsam PC donuyo