Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Güçlü 40 Pokemon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Rotom efsane değil arkadaşlar. Arcanine için de Legendary Pokemon yazıyor tanıtımında. Arcanine efsane mi şimdi? Rotom sadece farklı bir pokemon olduğu için biraz fazla ilgi gösterilmiş oyunda falan.
Rotom oyun rehberelrinde ve oyunlarda efsane olarak nitelendiriliyor zaten animede de yanlış hatırlamıyorsam öle zayıf olduğundan sırf efsane değil demek yeterli bahane değil hem bu efsane değil fikri nerden geliyo anlamadım somur bi şey var mı elinizde

bu arada bi n yi fazladan yazdım die nesi komik anlamadım

Reshiram ve Zekrom bence Arceus u geçemez keza bütün statları tam başka böle pokemon olabilrmi yada üç tane en güçlü ikinci pokemonu yenebilen başka bir pokemon

son olarak bu listede beni şaşırtan deoxys in sıralaması açıkcası ben ikinci sırada düşünüyordum
En güçlü 40 pokemondan biri sinnoh pokemon liginde :o

[Resim: 039fo.jpg]
heatrannın ne işi var o resimde be roket takımı oralarda biyerdedir kesin gözleri heatran dadır
Rotomun aksine heatranıda efsanelikden çıkarmak istiyorlar galiba animede düzgün bir rol verilmemesi bundan dolayı platinumda stark mountainda(oyunun sonlarında) yakalanıyor fakat bu ilgiyi animede görmüyor bence.Marcusun heatranı bronzong gibi koleydi.Burda da belli ki bir trainerın pokesi.
(27-06-2010, 03:08 PM)Alper0417 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rotomun aksine heatranıda efsanelikden çıkarmak istiyorlar galiba animede düzgün bir rol verilmemesi bundan dolayı platinumda stark mountainda(oyunun sonlarında) yakalanıyor fakat bu ilgiyi animede görmüyor bence.Marcusun heatranı bronzong gibi koleydi.Burda da belli ki bir trainerın pokesi.
Heatran ayrıca pokemon rangerli bölümde de çıkmıştı.Burda da belli ki yanındaki elemanın pokemonu.Animeye göre birden fazla Heatran var.Onu bırak madem heatranı olan lige gelmiş kazanamazsa yazıklar olsun yani ;D ;D ;D
Rotom'a efsane diyenlerin iki tane dayanağı var, oyunda çalan müziğin farklı olması ve listede efsanelerin hemen üstüne yer alması. Müzik konusunda Alakazam yeterince açıklama yapmış, o kısmı geçelim. Diğeri de rotomun efsane olmasından değil farklı bir pokemon olmasından kaynaklanıyor. Adamlar ilk kez elektrik/ hayalet pokemon yaptı hem de çok ilginç bir pokemon yaptılar, o nedenle listede efsanelerin hemen üstüne koymuşlar. Olay bundan ibaret.

Genqar

(27-06-2010, 05:40 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rotom'a efsane diyenlerin iki tane dayanağı var, oyunda çalan müziğin farklı olması ve listede efsanelerin hemen üstüne yer alması. Müzik konusunda Alakazam yeterince açıklama yapmış, o kısmı geçelim. Diğeri de rotomun efsane olmasından değil farklı bir pokemon olmasından kaynaklanıyor. Adamlar ilk kez elektrik/ hayalet pokemon yaptı hem de çok ilginç bir pokemon yaptılar, o nedenle listede efsanelerin hemen üstüne koymuşlar. Olay bundan ibaret.
mewin üstündede dragonite var yani.aslında bu bir dayanak olamaz :P
Dragonite Mew'den (ve Mewtwo'dan) önce yer alıyor pokedex'te. Dragonite, Legendery Birds'ten sonra. (Articuno, Zapdos, Moltres)  :N:

Genqar

(27-06-2010, 08:58 PM)Alakazam link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dragonite Mew'den (ve Mewtwo'dan) önce yer alıyor pokedex'te. Dragonite, Legendery Birds'ten sonra. (Articuno, Zapdos, Moltres)  :N:
tamam işte bende bu bir dayanak olamaz diyorum ya  :L:
Sayfalar: 1 2 3 4 5