Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Efsanevi Pokemonlar Olarak Nitelendirilen Normal Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(16-03-2010, 01:57 AM)webemperor link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote author=memocan42 link=topic=5968.msg80423#msg80423 date=1268689686]
Ben bir yerde rotomu efsane poke olarak gördüm efsane pokeydi sanırım o :what:

Ama dragonite kesinlikle efsane.Çünkü ilk sezon 35. bölüme bakın dratini'ye efsane deniyor orda.Eee doğal olarak gelişmişleri de efsane kabul ediliyor.Ayrıca 2. sezon portakal ligi karşılaşması ilk bölümün de dragonite için efsane deniyor hatırladığım kadarıyla

Nese Alakazam kardeşimiz güzel bir araştırma yapmış. Emeğine sağlık Emre.

edit:Emre idi değil mi ismin?
Anime'de Efsanevi deiyor,Ancak oyunda efsanevi değil.Her şey Animeye göre olsaydı Pokemon saçma sapan bişey olurdu
[/quote]

Rotom'u bilmem ama Dragonite kesinlikle efsane.Ayrıca anime bu konuda en önemli kıstas.Oyunlara da pek ilgim yok.O yüzden anime muhim benim için.Anime de kesinlikle efsane.
Bu konuda adı geçen pokeler oyuna göre mi  efsane olmadığı yazıyor??

Ayrıca Pokemon sadece animeye göre bence hiç bir zaman saçma olmaz. ;)
Animeye göre Garchomp Efsanevi,Togepi Efsanevi,Deoxys ölümsüz ve Ho-oH'ta.Hiçbir Efsane yakalanamaz.Gengar ve Alakzam efsane.Animede Dratini'nin Efsane denmesinin nedeni inanılmaz nadir görülmesi o kadar.Tam aksine oyun en önemli kıstas.Bak bakalım ilk anime mi yoksa oyun mu çıkarıldı?
Nese kardeş bnm için anime önemli ;)

Boşver ;D
Efsaneler evrim geçirmez. Bu en büyük kural. O nedenle Dragonite, Garchomp falan efsane değil. Ayrıca rotom da efsane değil. Listede efsanelerden hemen önce yer alıp evrimi olmadığına bakmayın. Sadece türü yönüyle özel bir pokemon o kadar.
Animede dratini ye efsane diyorlar yani Dragonite da efsane!!!

hem bu evrim geçiremez şartını kim söylüo ne kadar saçma. Hoş Dragonite tan sonrakiler tek evrimli olabilir ama bu böle bi şart olduğunu varsayamaz bence. rotomda bence efsane 5 farklı formu var normal poke denilebilr mi şimdi buna???
Formu olan pokemon efsane mi olmak zorunda şimdi? wormadam ın da 3 tane formu var, o da mı efsane...
Bulbapedia'da bi yazı var bununla ilgili

The pseudo-legendary Pokémon Dragonite, Tyranitar, Salamence, Metagross and Garchomp are usually placed within the end section of a regional Pokédex together with other legendaries (with the exception of Garchomp), and are rare and powerful.

Yani "sözde efsanevi" die başlıyo yazı bu pokemonlar için... Belki nadir bulunduğundan ve ateş su elektrik gibi birçok özelliği barındırdığı için 35. bölümde efsanevi denilmiş olabilir ben hatırlamıyorum ama efsane olmadığı kesin...
(18-03-2010, 02:24 AM)memocan42 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Animede dratini ye efsane diyorlar yani Dragonite da efsane!!!

hem bu evrim geçiremez şartını kim söylüo ne kadar saçma. Hoş Dragonite tan sonrakiler tek evrimli olabilir ama bu böle bi şart olduğunu varsayamaz bence. rotomda bence efsane 5 farklı formu var normal poke denilebilr mi şimdi buna???

[b] O zaman ditto da efsane.butun pokemonların şekillerini ve saldırılarını alabiliyor.Deişik forumları var diye efsane olarak nitelendirmek saçma.Dragonite efsane olsaydı eger animede milletin poke topunun içine girmezdi o kesin.Eger efsane olsaydı saçmalık olurdu.Efsane diye nitelendirile bilir ama kesinlikle degil.
HatırladığŸım kadarıyla Dragonite sadece iki kiŞinin pokesi olarak geçiyor.İlki portakal takımı lideri, diğŸeri de Barry'in babası.Yani millet diyemeyiz ;D

Ayrıca Kanto frontier brain lerin ilkinde de Articuno vardı ee o efsane değŸilmi o zmn.Şimdi o poke topuna girmedi diyeceksiniz garanti ;D ama o vahŞi değŸildi sonuçta ;)

o portakal ligi olan bölümde Dargonite için diyorlar.Onlar diyo da siz niye demiyorsunuz anlamıyom ;D

Nese sayemde uzun bir tartıŞma konusu oldu.Siz istediğŸiniz kadar demeyin ama bnm için her ikisi de efsane
Bu iş senin demenle benim dememle olmuyor. Dragonite ilk 151 pokemon içinde ejder türünde olan tek pokemondu. Evrimleri ile birlikte. O nedenle farklı, nadir niye öyle diyorlardı. Yoksa efsanevi hiçbir niteliği yok. Articuno'nun battle frontierdaki adamda olması animenin saçmalıklarından biri ama şu da var ki efsane pokemonlar asla yakalanmaz diye bir kural da yok. Öyle olsa oyunlarda yakalama olmazdı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6