Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: dosya güvenliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
kendi yaptığım oyunları,bulduğum dosyaları vs...  kuracağım mini siteye uploadlıycam .Ama bu dosyaların asla çalınıp kendisininmiş gibi paylaşılmasını istemiyorum, bana  dosyayı çalıp kendisinin gibi göstermeyi çalışan kişileri durdurmak ve dosyanın kendiminki olduğunu kanıtlamak için başvuracabileceğim yöntemler konusunda fikir verebilir misiniz? pokemontürkiyeye girerken böyle birşey yapmayı hiç düşünmedim çünkü pt'cilere güveniyorum, bu site herkese açık olacağı için çalınma riski var. önerileriniz çok ihtiyacım var lütfen yardım edin !
[b] böyle bi güvenlik tipi üretilmedi malesef cok zor bi olay  :hihi:
Böyle birşey şmdi yok ama göndereceğn dosyaları Rar halinde göndereceksen Rar'ın içie 1 not defteri koyarsın not defterie ''Uploaded By pokefanelrohir'' diye yazarsın.Upoadın senin Nickine ait olduğu indirenler tarafından anlaşılır.

Ama böyle yapmam diyorsanız bir başka yöntemi dosyann adında son bölüme nickini yazarsın ve linktede senin nickin görünür.

Daha fazla yardım etmek isterdim ama kusura bakmayın elimden bu kadar geliyor.
Öyle yapsa bile bazı şeref..... bir kere dosyayı indiriyor adını değiştirip içindeki not defterine kendi adını yazıp kendininmiş gibi uploadlıyor.  :Dyk: %100 bir koruma imkansız.  :N:
Ewt.Sende haklısın.%100 koruma imkansız.