Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PokePlushies - Yeni Başlayanlar İçin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Daha önce başka bir foruma yazmıştım, çeviri bana ait, hiçbir yerden alıntı değil. Daha istek olursa gerisini de çeviririm.

Orjinal Metin: https://www.pokeplushies.com/forum/viewt...58&t=20598

[Resim: pokebullet.gif] Nereden adoptable alabilirim?
Öncelikle PokePlushies forumunda bir hesap açmalısınız. Yoksa takas, pokelerinizi düzenlemek gibi eklentileri kullanamazsınız.

Yapabileceğiniz ilk şey: Adoptables Sayfasından kendinize bir PokeBall seçip onun çatlamasını bekleyebilirsiniz. Burdan seçilen PokeBall'lar, belli tarihlerde çatlar. Bu tarihler adoptables sayfasında belirtilmiştir. Herhangi birtanesini almak için, onun adını ve kendi e-mail adresinizi yazmanız yeterli olacaktır. İsim hakkında çok endişelenmeyin, hesabınız varsa ve hesabınızdan girip bu poke'yi aldıysanız ismini daha sonra değiştirebilirsiniz.

Yapabileceğiniz ikinci şey: Dinomon yumurtası seçebilirsiniz. Dinomon yumurtaları buradan alınabilir. 50 ila 80 lv arasında evrimleşen bu adoptable lar, birkaç gün içinde çatlamazsa ölürler. Dinomon'lar yeterince büyüdüklerinde onları Dinomon Handlers başlığında takas edebilirsiniz. (ayrıca sitede bunu nasıl yapacağınızla ilgili bir başlık vardı, onu da yakında çeviririm)

Yapabileceğiniz üçüncü şey: Buradan alabileceğiniz Flyfabble yumurtaları, lv 50 de çatlamakla birlikte yumurtalardan çıkabilecek yaratıklar her birkaç ayda bir değişir (tabii bunlar çatlamış olanlar için geçerli değil). Değişen yaratıklardan ikisi birdaha hiçbir yumurtadan çıkmamak üzere kaybolur.

Yapabileceğiniz dördüncü şey: Cash Shop linkini kullanarak kendinize siyah bottlecap alıp bunları harcayarak alabilirsiniz. Bunlarla aldığınız adoptable'lar evrimlerinin son halindelerdin ve yumurtada değillerdir.

Yapabileceğiniz beşinci şey: Takas Alanı (Trade Station'ı kullanarak adoptable takası yapabilirsiniz. Ama bunu yapabilmek için, aldıklarınızın karşılığında verebilecek birkaç adoptable a sahip olmanız gerekmektedir. Yalnızca son evrimini de bitirmiş olan adoptable'lar değiştokuş edilebilir. Ayrıca bazı adoptable'lar değiştokuş edilemez.
eline sağlık iyi çevirmişsin :) , ben de bu oyuna başlamaya karar verdim