Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ambertwo?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mewtwo ile ilgili araştırma yaparken boyle bi pokemona rastladım.Küçük bir mewtwo gibi.Vikipedi de mewtwo yu klonlayanlar klonlama sırasında bu pokemonun olumune neden olmuşlar.Mewtwo da arkadaşının intikamını almış bunlardan.Ayrıca yotube de mew vs mewtwo die yazdığımda bir videoda bu pokemon ve yeşil saçlı bir kız konuşuolardı.Klon pokemonlar vardı squirtle,charmender,bulbasuar yanlarında ama normal değillerdi.Klon Charizard gibi koyu çizgileri vardı nese sonra kız kaybolmaya başladı bu pokemoncukda ağladı durdu.(Ben mewtonun kucukluğu sandım ama oyle değil sanırsam).Lutfen bilgisi olan arkadaşlar merakımızı gidersin.
https://pokemonturkiye.com/forum/pokemon...107.0.html

dediğŸin bununla ilgli olabilir.söyledikklerin bu 10 dk lık special de mevcut olabilir
https://pokemonturkiye.com/forum/ynt_pok...9#msg73639

Bu konuda Mewtwo'nun geçmişi ile ilgili özel kısa filmi var. Bahsettiğin herşey, o kız, klon pokemonlar anlatılıyor.

Filmin içeriği hakkında güzel ve çok doğru tespitler:


(10-12-2009, 06:49 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu film ilk filmin öncesinde olanları anlatan ve ilk filme dahil ek bir mini film. Zaten dikkat ederseniz 1.filmde Mewtwo ilk gözlerini açtığında \"burası aynı yer değil\" diyor. Bu filmdeki yerden söz ediyor.

(19-10-2009, 02:19 PM)Tyler for Latios link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu resmi bir video, serebii gibi sitelerde zaten filmler bölümünde ayrı bir film olarak gösteriliyor. Zamanında serebii'deki özeti Türkçe'ye çevirmiştim. Şimdi kısaca özetlersek olay şöyle:


Bir bilim adamının Amber adlı kızı ölüyor. Fakat bilim adamı kızını kaybetmeye dayanamadığından onu tekrar geri getirme çalışmalarına başlıyor tabi ki bunun içinde maddi destek gerekli bu yüzden Giovanni ile konuşuyor ve Giovanni, ona kendisi için dünyanın en güçlü Pokémon'unu yapması karşılığında maddi destek sağlıyor. Öncelikle araştırmalarına eski kalıntılar içeren bir ormanda başlıyorlar ve orda Mew'in bir parça tüyünü buluyorlar ve bu tüydeki DNA'yı kullanarak amaçlarına ulaşmayı düşünüyorlar. Çeşitli kopyalama deneyleri sonucunda Mewtwo, Charmander2, Bulbasaur2, Squirtle2 ve Amber2 ortaya çıkıyor ve bunlar bir şekilde aralarında telepatik olarak
iletişim kuruyorlar. Amber2 burda Mewtwo'ya insan ile pokémonun farkının yanı sıra çeşitli doğa olaylarınıda öğretiyor. Ama kısa süre sonra bir terslik oluyor ve yavaş yavaş kopya pokémonlar yok oluyorlar ve sadece Mewtwo geriye kalıyor. Bu durum Mewtwo'yu sinirlendiriyor ve içindeki öfkeyi artırıyor zaten devamı malum....
Valaha çok saolun baya kafamı karıştırdı.Amber kızın adıymış ben onu pokemon sandım Ambertwo(yani o kucuk mewtwo). :laget:Ayrıca videoyu izledim super ve bir çok esrarengiz olrk gorduğum şeyleri aydınlattı.Bu arada profesorlerin mew in dnası buldukları yer guney amerika guyana die bir yer bunu nerden biliosun derseniz fire redde pokemon mansion da profesorler gunluk tutup bırakmışlar orda yazıyordu.Dahasını bulmak için şimdi gidip pokemon konağını basıcam :Jms: