Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash,Dawn ve Brock
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar böyle bir konu açıldı mı göremedim ama açılmış işe bunu silebilirsiniz.

Pokemon'un şu an yayınlanmış yaklaşık 620 bölümü var. Ana karakterlerden Ash, Dawn ve Brock2un pokemonlarını yazarsak:

ASH: Pikachu, Staraptor, Buizel, Grotle, Monferno ve Gible

DAWN: Cyndaquil, Mamoswine, Buneary, Pachirisu ve Piplup

BROCK: Sudowoodo, Croagunk ve Happiny


Sizce gelecek bölümlerde bu pokemonlardan hangileri evrim geçirir, hangileri hangi hareketi öğrenir ya da gruba yeni pokemon katılır mı?
Bende Ash`in Grotle,Monferno ve Gible`ı evrim geçirecek Dawn`ın da Cyndaquil`i evrim geçirebilir bunların dışında bir değişiklik olacağını sanmıyorum  :hihi:  ;D

Edit: Ha birde , bence Johto Frontier`a gelince Ash Bayleef,Tododile ve Cyndaquil`i tekrar yanına alıcak ve hepsi evrimleşerek son hallerini alıcaklar
Ash'İn giblei
dawn'ın cyndaquiyl ve bunearysi
brockun da herhangi bir pokemonu evrim geçirir
büyük ihtimal Gible gelişcek Monferno da son gelişimini tamam lıycak gec mişteki bölümlere bakarsak
BROCK fazla pokemon yakalamadı bence yeni birşey yakalamaz ama herkezin dedigi gibi bir Johto Frontier sezonu gelirse onu bilemem Cyndaquil gelişir ama bence gec olucak gelişimi çünkü bu haliyle cok ii
Ben daha ileriye dönük bir yorum da bulunayım...

Bence Ash'in Monferno Infernape olacak çünkü dizide Infernape hiç görünmedi. Ayrıca Buizel bir kaç bölüm sonra Ice Punch'ı öğrenecek(bu tahmin değil gerçek), Gible'ın Charizard'ın evrimi gibi bir iki bölümde arka arkaya evrim geçirerek Garchomp olacağını düşünüyorum. Cynthia ile kapışırlar belki.

Grotle öyle kalacaktır, Pikachu'yu saymıyorum bile. Buizel da evrim geçirmez. Monferno Infernape olunca Flare Blitz'i öğrenebilir.

Dawn'da Buneary öylece kalacaktır büyük ihtimalle. Cyndaquil gelişebilir de öyle de kalabilir, öyle kalırsa mutlaka iyi bir hareket öğrenecektir. Ama ben onu nda Typolosion olacağını dşünüyorum. Çünkü Ash'in Cyndaquil öylece kalmıştı. Dawn'a o nedenle verdiler büyük ihtimalle.

Brock'tan yana hiç umudum yok. Büyük ihtimalle onun Happiny sezon sonuna doğru gelişip Chansey olacak ve Brock da onu bir Pokemon Center'a verecek.

Daha da ötesine yorum yaparsak, Ash ligde neler yapar? Şu anki gelişmeler gösteriyor ki bu kez Ash'e sağlam bir takım yapıyorlar. Pokemonları evrim geçiriyo, güzel hareketler öğreniyor. Büyük ihtimalle bu kez finalde ya da finale çok yakın bir turda elenecek Ash. Hatta finale kalıp finalde Paul'e yenilebilir. Ash bu sezon finalde kaybedebilir ve 5.seri olursa o sezonda da ligi kazanabilir. Yavaş yavaş yaklaştırıyorlar çünkü.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Bir süre geçsin yeni yorumları yaparız.
Bana kalırsa gible gabiteye evrimlmeşip dahada evrimleşmez.Mongerno kesin evrimleşecek.Ash lige öyle gider.Johto frontier olursa yanına staraptor ve pikachuyu kesin alır ash.Gerisini bilmem :( .
Bence Gible Gabite'a gelişir ve Cynthia'ya dövüşecekken gelişir.Monferno kesin gelişir bana grotle ve Buizel'de gelişir gibi gelio.Dawn'ın Cyndaquil'i gelişir.Brock'unda Belki Croagunk sonlara doğru gelişir Saturn'le kapışır.
Pokemon'un 2010 yılında olacaklar diye bir videosu yayınlandı son bölümün sonunda. O videoda Ash, Infernape ile görünüyor. Sanırım Monferno yakında gelişecek. Bir de galiba Paul Lucairo yakalayacak...
(28-12-2009, 07:39 PM)diva link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pokemon'un 2010 yılında olacaklar diye bir videosu yayınlandı son bölümün sonunda. O videoda Ash, Infernape ile görünüyor. Sanırım Monferno yakında gelişecek. Bir de galiba Paul Lucairo yakalayacak...

Videoyu koyman veya linki atman mümkünmü acaba ?  :adore:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6