Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İnternet Hala Gelmedi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben netimin hızını değiştirdim (8 mb oldu) netiniz 1-2 gün açılmayacak ama sonra gelicek dediler hala yok defalarca aradık gittik ışıklarınız yanıyorsa sorun bizden kaynaklanmıyor Bilgisayarcı çaığırın diyorlar çağırıyoruz adamda hiçbir problem yok ttnet`le ilgili diyor nolur bilen biri yardımcı olsun İnternet Cafe`ye hergün baya bi para akıtıyom valla  :BrQ:
Hocam , 8 mb'a geçenLerin çoğunda sorun var . Modemi günceLLemeyi denersen beLki düzeLbiLir .
DüzeLmediyse , biraz daha dene veya TTNet ' i ara böyLe böyLe sorunum var eğer düzeLtemiyorsanız eski haLine çevirmek istiyorum dersin . Ve eski haLiyLe devam edersin . ;)
modemi nasıl güncelliycem  :-\
Modem günceLLeme derken , sana daha açık bir şekiLde anLatıyım .

Çözüm önerilerim şunlar ;

1) Modemin tüm bağlatılarını söküp yeniden kurun.Internet adres satırına web arayüzü adresini doğru yazdığınızdan emin olun. Gereken aşamalarda Cd yi kullanın.

2) Her modemin arka yüzünde bulunan ''reset'' düğmesine uygun bir aletle 15 saniye basın.(HARDRESET). Bu işlemi takiben (1) numarada yazılı aşamaları tekrar uygulayın.

3)Bütün bunlar sonuç vermezse eğer modeminiz garanti süresi içindeyse iade işlemi yapabilirsiniz.

4) Eğer yabancı dil bilginiz yeterliyse ''zoom'' web adresine ulaşıp sorunu e mail yoluyla aktarabilirsiniz ya da garanti belgesindeki ithalatçısına danışabilirsiniz


Umarım sorunu çözmende yardımcı oLur ,
PiccoLoPam [ PT Moderatör ]
Sağol eve gidince bir deniyim :)
Hiç önemLi değŸiL , herhangi bi sorun oLduğŸu zaman bana veya adminLerimize biLdir . ELimizden geLdiğŸince sana yardımcı oLmaya çaLıŞırız .

İyi ForumLar ..
modem ayarlarıyla ilgiliymiş birkaç gün içinde bilgisayarcı gelip bakıcak tekrar sağol ;)
walla aynısı banada oldu modeme reset attım bide sitesinden bişeyi açtım oldu
(16-10-2009, 04:42 PM)Daca link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:modem ayarlarıyla ilgiliymiş birkaç gün içinde bilgisayarcı gelip bakıcak tekrar sağol ;)

Ne demek , siz yeterki sormaktan çekinmeyin . Ben her zaman yardımcı oLmaya hazırım , tabi eLimden geLdiğince . Bu arada sorunu halletmene sevindim . Umarım birdaha aynı sorunu yaşamazsın .

İyi ForumLar .
herkeze çok teşekkürler netim şu anda geldi  :Jms: data ayarlarıyla ilgiliymiş  :bad_egg: