Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Soul Silver Kendi Save Dosyam (Yeni Link Geldi.)Oyunun Hikayesi Bitmistir...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ya ben bi tek celebi isiyle archeus ve tayfasini cozemedim. Nasil olucagini bilen arkadas var mi?
(17-10-2009, 11:46 AM)gecebekcisi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bi tek celebi isiyle archeus ve tayfasini cozemedim. Nasil olucagini bilen arkadas var mi?

Arceus Diamond, Pearl veya Platinum oyunlarından trade ile alınıyor diye biliyorum. Celebi hakkında fikrim yok.
benim su an nintendo ds im yok su tercumanlik isleri yoluna girsince alicam. bilgisayarda 2 emu acip trade yapabiliyo muyuz? o konuda size msj da cekmistim ozelden. bana bi yol gosterirseniz sevinirim.
(17-10-2009, 07:44 PM)gecebekcisi link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim su an nintendo ds im yok su tercumanlik isleri yoluna girsince alicam. bilgisayarda 2 emu acip trade yapabiliyo muyuz? o konuda size msj da cekmistim ozelden. bana bi yol gosterirseniz sevinirim.

Valla gba oyunlarında oluyordu ama ds oyunlarında olur mu bilmem. Araştırmak lazım aslında. Gba oyunlarındaki için buraya bir bak istersen belki olabilir:

https://pokemonturkiye.com/forum/trade_y...590.0.html

En kötü ihtimalle şifre kullan Arceus çıksın karşına..
sifre kullanilabilir ama ben sifresiz elde etmek isterim ya. hem sifreyle oynayinca oyunun tadi kaciyo. su an soul silver kasiyorum. diger versiyonlarda bir suru sifre var. baydi baya. neyse bazen sahiden sifre gerekebiliyor ama. ;) sagol yardimin icin.
Save'ler birleştirilip tek link halinde uploadlanmıştır. (Linkler kırıldığı için)

Not: Bu save'ler japonca oyunundur.  :Bkyz:
pearl ve Diamonda archeus u bula bileceginiz yer  palkia veya dialgayı yakaladıgınız yere gidin key itmesteki fulute yi calın ( bir sürü fulute var ama key itemste 1 tane var onu calın ) Eger pal park tan regi leri ve daha sonra regigigas ı giratna  ve uxie azelf  mesprit i yakaladıysanız ve fuluteyi dogru yerde caldıysanız dialga veya palkiayı yakaladıgınız yerin sonundakı yerde halı gibi yerde ileri dogru bakarken  caldıysanız merdivenler acılacak merdivenlerin ustunde 80 lvl acheus sizi bekliyorr


Mesaj  [time]1282865681[/time] tarihinde birleştirildi.
(27-08-2010, 03:32 AM)alperro13 link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pearl ve Diamonda archeus u bula bileceginiz yer  palkia veya dialgayı yakaladıgınız yere gidin key itmesteki fulute yi calın ( bir sürü fulute var ama key itemste 1 tane var onu calın ) Eger pal park tan regi leri ve daha sonra regigigas ı giratna  ve uxie azelf  mesprit i yakaladıysanız ve fuluteyi dogru yerde caldıysanız dialga veya palkiayı yakaladıgınız yerin sonundakı yerde halı gibi yerde ileri dogru bakarken  caldıysanız merdivenler acılacak merdivenlerin ustunde 80 lvl acheus sizi bekliyorr


azure  fuluteydi galiba
Sayfalar: 1 2