Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky | NDS
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
SağŸolasın

Off Ben no$gba ile oyun acamiorum yardim edermisiniz
no$gba'da neden oyunlar tam ekran oynanmıyo veya büyümüyor veya boluyorsa nasıl? bir de ben heart gold ve soul silver'i normal hızda oynayamıyorum emulatör %70 ten yukarı öıkmıyor. yardım ederseniz sevinirim.
(31-05-2010, 11:12 PM)nesbel link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:no$gba'da neden oyunlar tam ekran oynanmıyo veya büyümüyor veya boluyorsa nasıl? bir de ben heart gold ve soul silver'i normal hızda oynayamıyorum emulatör %70 ten yukarı öıkmıyor. yardım ederseniz sevinirim.

Ekranı büyütebilmek için No$zoomer kullanmalısınız. (Sitede var) Hg ve Ss ayarlarından dolayı öyle çalışmaktadır. Hızını arttırabilirsiniz fakat donma takılma hataları sıklaşacaktır.  :N:
https://shareflare.net den indiremiyorum ben olayı ayıkamadım ... yardım pls
more sekmesine tıkla sonra download file de
heh sağolasın bilader
link güncel değil yeniler misin ?
Oyunu no$gba ile açtım ama ilk kayıttan sonra tekrar kaydedilmiyor save failed diyiyor. Sonra DeSmuME ile açtım save sorunu yok ama çok çok yavaş.
Acaba save sorununun bir çözümü var mı? Onion011

Bu arada link ölmüş.
Arkadaslar kusura bakmayin ama mystery dungeon pokemon'un en gereksiz oyunundur BENCE.Bakin kotu demiyorum cunku oynamasi son derece zevkli'dir ama leveller de giderek daha cok kat olusmasi oynama zamanini asiri derecede artiriyor ki cok zaman kaybediyoruz.Ayrica savaslarla ilgili de cok fazla birsey ogretmiyor.Yani diycem su ki mystery dungeon la biraz eglenirsiniz o kadar  yani bos yere zaman kaybidir onun yerine d/p  hg/ss b/w oynayin.Hic degilse pokemon trade edersiniz.Yada wifi maci yaparsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4