Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: White 2 (Challenge Mode)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: r3LmaM.png]

Şimdiye kadar oynadığım pokemon oyunları arasında hikaye açısından muhtemelen en çok keyif aldığım oyunlar olmuştur Black 2 ve White 2 versiyonları. Yalnız daha önce hiç Challenge mode'da oynamamıştım. İlk defa oynayacağım. Starter ve takımın geri kalanı için önerileriniz var mı? Çok zaman geçti malum, birçok ayrıntıyı unuttum o yüzden başka tavsiyeleriniz de varsa söyleyin lütfen :) 
Excadrill pişman etmez. 
Lucario, Arcanine, Samurott, Braviary, Krokodile, Ampharos

Bu takım yürür. Braviary White 2 de yakalanıyodu galiba çölde 25level. Chandelure ve Volcarona de iyi bi seçenek. Arcanine yerine düşünebilirsin. Hydreigon önerirdim ama bw2 de ligden önce yapmak zor. 64 levelde evrim geçiriyo namıssız


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  Starterlar içinde ben sadece snivy ve oshawottu kullandım.Bu oyunlarda en büyük sıkıntı starter pokemonlar maalesef oyunu domine edebilecek kapasitede değiller.Yani kimi seçtiğin bence çok önemli değil.En çok serperiordan keyif almıştım yalnız ben.Oyunda sadece atak hamleleri yapmayıp statü saldırılarını da kullamnayı sevdiğimden serperior daha iyi geldi bana.Coil-leaf blade-return -giga drain gibi bir moveset çok iş gördü bende.
  Kullanabileceğin diğer pokemonlar için benim 1 numaralı tavsiyem eski team plasma üyesinin Driftweil'da sana vermeyi önereceği zorua.Zoroark special attacker olarak karşısına çıkan her şeyi yıkabilme gücüne sahip.Yüksek special attack,yüksek hız ve nasty plot sayesinde ilk roundda bayılmazsa Iris,Caitlin ve Shauntali dark pulse ile mahvediyor.Flamethrower verip Grimsley ile de baş edebilrsin.Ben ayrıca focus blast da öğretmiştim.Ayrıca çok hızlı level atlıyor.
  Benim black2 ekibimde serperior,lucario,jolteon,volcarona(Relic Castle'daki),skarmory ve jellicent vardı.White2da samurott,arcanine,zoroark,cinccino(Bianca ile hidden grottoda denk geidiğin skill link yetenekli),drapion ve metagross vardı.Bunların hiçbiri beni pişman etmedi.
  Bunların dışında ampharos,stoutland,krookodile,mienshao,haxorus,excadrill,vaporeon da çok işine yarar.Ben daha önce kullanmış olduğum için bu pokemonları kullanmamıştım,ama iyi iş çıkarırlar.
Oshawott'u seçip evrimleştirmeyeyim dedim. Yeteneğini Shell Armor yaptım muhtemel critical hitlere karşı. Bu nesildeki strarterları pek beğenmesem de Oshawott'u seviyorum animenin de etkisi büyük tabii :)