Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Go 2.Jenerasyon Geldi...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Niantic’in yaptığı açıklamaya göre Pokemon GO’ya bu hafta içinde Pokemon Gold and Silver oyunundan 80 yeni Pokemon dahil edilecek.
Son dönemde popülaritesi düşse de hale ciddi bir kesim tarafından oynanmaya devam eden Pokemon GO, yeniliklerine devam ediyor. Bu hafta içinde yeni bir güncelleme alacak olan oyun, Pokemon Gold and Silver’dan Chikorita, Cyndaquil ve Totodile’in de dahil olduğu 80 yeni Pokemon’u dahil edecek.

Daha önce eklenen Pichu ve Togepi gibi Pokemonlar gibi sadece yumurtadan çıkmak yerine harita üzerinde de bulunabilecek olan bu yeni Pokemonlar dışında yeni meyve de eklenecek. Bu meyveyi verdiğinizde Pokemon’u yavaşlatacak ve daha rahat yakalamanızı sağlayacak.

[Resim: Go-Gen-2a.jpg?width=960]

Kısa süre içerisinde Android ve iOS kullanıcılarına kullanılacak güncelleme ile bu yeni Pokemonları yakalama yarışı da yeniden başlamış olacak.

2.Jenerasyon Tanıtım Videosu:


1 Saat önce yeni pokemonlar etrafa dağıldı ve yarın hepsini yakalamak için gezeceğim...çok sabırsızlandım , oyuna yeniden başlamışım gibi hissediyorum kendimi :) :chipachipa: :pikapikapikaa: :chipachipa:
İyi güzel gelmiş hayırlı uğurlu olsun. İkinci nesil gelecek diye elimde 3 tane Onix, 2 tane Scyther, 1 tane de Chansey tutuyordum. Hani gelir gelmez geliştireyim diye. Chansey'i geliştirdim fakat Onix ve Scyther'da Special Item diye bir şey istiyor. 260 tane Onix şekerim var ama Onix'i geliştiremiyorum!

Ayrıca saldırılar da artmış. Solar Beam 180, Hyper Beam 150, Fire Blast 140... Dün düşük diye Accident Power saldırısı olan Kabutops'u gönderdim. Keşke göndermeyeydim.