Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ho-oH Teorisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ÇOK İLGİNÇ BİR TEORİ SÖYLEYECEĞİM...



BU HİKAYE ÜZERİNE İLK POKEMON BÖLÜMÜ AKLIMA GELDİ

Benim teorim şu şekilde

Pikachu yıldırımı ile Spearowları kaçırırken yukarıdan bir yıldırım gücü alıyor. Bunun nereden geldiğinden emin değilim..O yıldırımın Johtodaki kulelerden birini yaktığını düşünüyorum ve o sırada yangın devam ederken Ho-oH yangının olduğu yere giderken Ash uyanıyor ve Ho-oH'un farklı bir renkte parıldayarak gittiğini görüyor(ilk kez gördüğü için renginin doğruluğundan emin olamaz zaten)...O parlaklığın sebebi Arceus'tan aldığı güç olduğunu düşünüyorum ve kulede yanarak ölen 3 pokemonu yeniden canlandırmak için kullanacaktır diye düşünüyorum...

20.Film ilk bölümü anlatacağı için büyük ihtimalle Ho-oH'un Nasıl farklı renkte olduğu , kulenin neden yandığı ve yangında ölen pokemonların ne olduklarını öğreniriz inşallah....
Bu olayın bahsi animenin 4. sezonununda da geçti (20'li bölümlerde olması lazım) ve yangın olayının bundan bilmem kaç yüzyıl önce olduğu söyleniyor, Ash Ho-Oh'u ise sadece 4 sezon önce görüyor. Bir alakaları olduğunu düşünmüyorum bu yüzden.

Yangında ölen Pokémonları ise göreceğimizi zannetmiyorum, göstermek isteselerdi, çok yakın zaman önce çıkmış Generations serisinde gölgelerini göstermek yerine açık açık gösterirlerdi. Ki artık, benim bir zamanlar bayağı inandığım, o ölen Pokemonların Eevee evrimleri olduğu teorisinin bile bir geçerliliği kalmadı bence. Gölgelere bakarak Houndour olduklarını söyleyebilirim. Videodaki anlatıcının ise orada gölgeleri görmemize rağmen Vaporeon, Jolteon ve Flareon diye kesine yakın olarak bu teoriyi savunması tuhafıma gitti. 
Videoyu anlatanın kendi teorisiymiş o ,bu da benim teorimdi...20.Filmle Ho-oh'un hikayesini öğrenebiliriz inşallah.
 Merhaba. Teori güzel olsa da Başlık ve içeriğin yazım şekli hatalı. Başlık "Ho-oH Teorisi" olmalıydı. Ayrıca içeriğin tümünü caps lock açık yazmışsın, düzeltirsen sevinirim. Düzeltilmiş:
 "Çok ilginç bir teorim var.
 (Video linki)
 Bu hikaye üzerine Pokémon'un ilk bölümü aklıma geldi.
 Benim teorim sırayla şu şekilde(burada neden sırasıyla, teorimin sırası gibi ifadeler kullandığını anlamadım gerçi, direk "Teorim şu şekilde:" diyebilirsin ki daha şık durur.)"
 Geri kalanını pek anlayamadım bence daha açık anlatmayı denemelisin. Ayrıca özel isimlere gelen ekleri ayırırken kesme işareti kullanmaya dikkat etmeni öneririm. İyi günler.