Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Satılık Pokémon Kartları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Listelediğim kartlar satıştadır, İzmir'deyim, gelebilecek olanlara elden satılabilir, diğer şehirler için önce para sonra kartlar şeklinde satış olabilir ya da gittigidiyor üzerinden komisyon farkı ödemek şartıyla da satış yapabilirim.

Satış İptal Edilmiştir.
Mew
Dragonite
Dratini
Dark Vaporeon
Squirtle
Wartortle
Staryu
Starmie
Bulbasaur
Growlithe
Arcanine
Ponyta
Charmander
Charmeleon
Diglett
Mankey
Onix
Doduo
Eevee
Jigglypuff
Vulpix
Pikachu

Bu kartları Kaça satarsın?Bende izmirdeyim
60 olur
Yav biraz pahalı değilmi sonuçta bi kart yani burdada 22 tane var ben olsam en fazla 22ye satardım oda en fazla yani bi kartın değieri 1 liradan 22 anca oluyo senin dediğine bakarsak bi kartın değeri 3,5 lira gibi bişi.Kısacası ben okadar para veremem  ama bendede bazı pokemon kartları var orjinal değil.Orjinallerde vardı ama nerde bilmiyom.   :hı: senin kartlar orjinal mi?
Tabiki %100 orjinal, bir kısmı deste olarak alındı, bir kısmı filmlerde verilen promosyon kartlar(dragonite ve mew). Bir kart için 1 lira çok az zaten 1 liraya gideceğini düşünsem, zaten satmam çünkü hepsini değerli kartlar benim için.
bi kağıt parcasına 3,5 milyon mu figür almak daha mantıklı bnce :N:
Figuranda var: Kangaskhan ve Seadra
iyide yaklaşık yüz kartı 100 liraya satıyorsun o zaman 22 taneyide 22 veya 25 lira gibi bir fiyata satman daha mantıklı olmaz mı  :-\
Normalde öyle ama arkadaş en değerli kartları seçiyor. Tahmin edersin ki bir enerji kartıyla , Machamp kartı aynı değerde değil.
sonucta bi kagıt parcası bn olsam bu serine en fazla 3 tl cok istiosun kardeş alınma ama..
Sayfalar: 1 2