Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Duel!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Pokemon mobil ortama özenmiyor mu desem, umursamıyorlar mı desem... Bir türlü "Aha bu sefer oldu!" dediğim şey çıkaramadılar.
Nintendo ilk defa mobil ortam denen bir şey görüyor yıllar sonra ilk oyunlarda eksiklikler olması normal bence. Zamanla Sun-Moon gibi tam ayarında bir oyun yapıp büyük bir kitle toplarlar bence.
Ayrıca sırf Pokemon da değil Mario, Fire Emblem falan da mobil markete oyun çıkarıyor. Yani şu anda değişik bir şeymiş gibi gelebilir ama bence güzel bir plan.
Oyunu beğendim ben de. Ligde rating düşükken genelde kazanması kolay. İlerledikçe taktik bayağı önemli olmaya başlıyor. Henüz plate'leri kullanmaya başlamadım. Takımım fena olmadı şimdilik. 2 ex 4 rare var.
 Ben de bugün başladım şansım yaver gitti ve  takımım şu oldu: Emolga - Xatu - Vaporeon - Mawile - Sliggo - Bayleef . 3 tanesini tank yaptım, Emolga ve Xatu ise ilerlemede çok iyi bir ikili, Mawile ise karşıdakini kolaylıkla saha dışına atabiliyor.
 Bir de birisiyle özel olarak battle yapabiliyoruz. Tek gereken Ana Sayfa'da şu sağ kenardaki simgeye basmak(maviydi sanırım) ve Room Battle'ı seçip kişinin nickini yazmak. @"Batuhans"'a ezilerek yenilip öğrendim bunu :d . Nick düz bir biçimde kitty, evet... İyi günler.
Nickim Yosefu arkadaşlar, Takımım da Pichu - Charmender - Squirtle - Bulbasaur - Leafeon - Latios. 
İlk liglerde hiç savaş yapmadan düz taktikle kazanmışlığım oldu, cidden kolay gibi ama bu karşıdaki kişinin taktiğine göre değişiyor. Yani işin en önemli kısmı taktiğiniz oyunda. Tabii ki daha güçlü figürler kazanma ihtimalini artırır ama bu gücü kullanabilecek bir taktik oluşturmak kazanmaya giden yol bence.

Yeni başlayanlara her gün yaklaşık 150 Gem geliyor :x
1500'den sonra zorlanan tek ben miyim ? Karşıdakinin takımında en az 4 tane ex oluyor genelde.
(27-01-2017, 06:08 PM)berk2238 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1500'den sonra zorlanan tek ben miyim ? Karşıdakinin takımında en az 4 tane ex oluyor genelde.

Aynen öyle, ama ben o 4 EX sahibi olanlardanım  XP EX olarak Lugia, Keldeo, Magmortar ve Gardevoir var bir de R Pikachu kullanıyorum.
Ayrıca oyundaki adım buradaki ile aynı; BozRuh
beyler ve bayanlar bende giriş ekranı geliyor bir şeyler zırvalayan yazılardan sonra OKa tıklıyorum yükleniyor diyor sonra tekrar Ok a basmamaı söylüyor sürekli hiçde bir şey açılmıyor cihazla ilgili bir sıkıntımı cihaz Lg G5 ??????
( o ıvır zıvırları okuyınca anladım oyun bakımdaymış :) )
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG cihazlarda sorun çıkıyor sanırım. Benim de LG abimin de LG ikisi de ilk seferde çalıştıramadı oyunu. 
(28-01-2017, 07:35 PM)KiiroDora Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]LG cihazlarda sorun çıkıyor sanırım. Benim de LG abimin de LG ikisi de ilk seferde çalıştıramadı oyunu. 
Şuan bakım bitmiş gene bağlanıyorda kaldı hata veriyor bir pikachu resmi çıkıyor :/ benim zaten bütün pokemon pyunlarıyşa zorum var hiç birini oynamıyorum moon vs çipmi ney varya o kırıldı go desen oda olmadı artık oynamıcam oynamayada çalışmıcam ilk defa bi pokemonu çok sevdiğim için (lunala) pokemon oyunu almıştım :D

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3