Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Eevee Evrimleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eeveenin diğer evrimleri olur mu, örneğin dragon tipi bir eevee güzel olmaz mıydı?
[Resim: Buiguun.full.1347836.jpg]


Fan yapımı diğer evrimleri
[Resim: ddaa0ef8569544ebba52dbb1610ca42d.jpg]
(15-01-2017, 02:04 AM)Legendery Ash Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eeveenin diğer evrimleri olur mu, örneğin dragon tipi bir eevee güzel olmaz mıydı?
[Resim: Buiguun.full.1347836.jpg]


Fan yapımı diğer evrimleri
[Resim: ddaa0ef8569544ebba52dbb1610ca42d.jpg]

Bence Dragon tipi bir Eevee güzel olurdu.
Bence pokedex açıklaması evrim pokemonu olan bi pokemonun her tür evriminin olacağını düşünüyorum,olmalı çünkü bu sefer çelişki söz konusu oluyor.Mesela Eevee Jolteon oluyorsa Dragon type neden olmasın?Bunun mantıklı bir açıklaması yok
Eevee evrimlerini ne yazık ki 4. nesilde bitirdiler. 6. nesilde Sylveon olmasının sebebi bir nevi peri tipini tanıtmak amaçlı bir durumdu. Bu saatten sonra Eevee'nin diğer tiplere ait bir evriminin olacağını düşünmüyorum. Zira olursa da bu tıpkı Sylveon gibi yeni çıkarılan bir tipin tanıtımı amaçlı olabilir bu da kim bilir kaç nesil sonra olur.

Yalnız en üstteki Eevee evrimine hasta kaldım. Kim çizdiyse çok başarılı çizmiş.
şöyle birkaç örnek vereceğim:
eevee bir savaşta el ve ayaklarıyla uzun bir süre boyunca dövüştükten sonra dövüş tipine evrimleşse güzel olabilirdi
eeveeninde alola formunu yapsalardı belki alolada eevee yeni bir form bulabilirdi,siz ne düşünüyorsunuz alolaya özel eevee evrimi olabilir miydi (oyun çıktıği için 7.jenerasyonda yoktu) (8.jenerasyondan ümitliyim bir tane bile yeni form yapmalarını isterim)
Son çıkan oyunlarda Eevee'nin pokedex entrysi için "Şu anki çalışmalar, Eevee'nin sekiz farklı evrimi olduğunu gösteriyor." denmiş, yani bu işin kapısını aralıklı bırakmışlar ileride belki kullanırız diye. O yüzden sonraki nesillerde neden yeni bir eeveelution çıkmasın, diyorum.