Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: TRU Arceus
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Konuyu yine doğru yere mi açtığımdan emin değilim fakat yanlışsa yönetici arkadaşlar gerekli müdahaleyi yapar.
Uzun zamandır üniversite jüri final derken hiç uğramadım, bir sürü yazıyı yarım bıraktım. Herhalde sadece ara tatiller ve yaz tatillerinde aktif olabilicem gibi. Neyse konuyu uzatmayalım.
Uzun zamandır sahip olmak istediğim bir pokemon vardı. Yabancı forumlarda giveawaylerini hep kaçırmış olduğum Toy "R" Us (TRU) Arceus. Bu Arceus'un özelliği sadece Diamond/Pearl/Platinum eventi olması ve Roar of Time, Spacial Rend gibi Dİalga Palkia signature hareketlerini biliyor olması. Bu pokemona Or/As X/Y veya Sun/Moon'da sahip olmanın tek yolu zamanında o eventi D/P/P oyunlarında almış olup oradan Black/White veya B2/W2 oyunlarına trade edilip sonra pokebanka aktarmak. Bu sebeple epey ender bir pokemon. Kısacası elinde bir şekilde bu pokemondan olup da giveaway yapmayı reddetmeyecek biri varsa bu giveaway'i yapabilir mi diye sormak istiyordum. Sonuçta epey ender bir pokemon ve yapmak istenmemesi normal... ama yaparsanız cidden minnettarlık fışkırırım.
Selam, sende powersave vardı galiba eğer TRU Arceusun .pk6 dosyasını internetten aradın mı? Eğer bulabilirsen direk save'e aktarabilirsin.Ben de arayacağım şimdi.