Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 20.Film: Pokémon - I Choose You!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[Resim: poster1.jpg]

[Resim: 41lMAY.jpg]


TRAİLER;



Çıkış Tarihi Japonya İçin 15 Temmuz 2017
Açıkçası "Pokemon the Movie 20: Marshadow and Ultra Beasts" şeklinde bir film bekliyordum. Böylesi sürpriz oldu. Öncelikle film için kaliteli grafiklere geçtiklerini görmek güzel (gerçi poster tam o havayı vermedi ama neyse) Alışılagelmiş formatın dışına çıktıklarını görmek de güzel. Oyundaki şapkalı Pikachular %99 bu film ile dağıtılacaktır diye düşünüyorum. Ash'in şapkasına bakarsak alternatif bir zaman dilimi üzerinden anlatacaklar hikayeyi.
Ben bu animasyon tarzına ölürüm. O ne bütçedir. Ruhum yerinden oynadı resmen Ho-oh'yu görünce. Acaba bu filmde Ash'in çocuk kalma sebebini açıklamalarını istemek fazla mı kaçar XD İnternette Ash büyümüyo bıdıbıdıcılarına tekme niyetine.
Ash'in buradaki şşapkası orijinal serideki şapkasından farklı.Posterde de sanki çok daha genç bir Ash var ve pikachu ile birlikte.Farklı zaman boyutları ORAS oyunları ile beraber epey gündem olmuştu.Acaba bu filmde de farklı evrenlerdeki Ashlerin karşılaşması mı olacak diye merak ediyorum.Eğer esas Ash ile igili ise o zaman daha da ilgi çekici bir hal alıyor.Umarım şu ho-oh meselesi ile ilgili bir şeyler vardır.Gizemli yoruma açık boşluklar bırakıp pokemona ilgiyi canlı tutmak iyi bir taktik,ama bu hooh meselesi bir nihayete kavuşsun artık.20.yıla yakışır.
O nasıl bir fragman öyle ? Ho-oh'un gelmesi apayrı bir olay. Filmin ismi I choose you ! Şapka değişmiş bu da SM serisinin bir sezon süreceğini belirtiyor olabilir mi ? Şapkanın ilk şapkayı andırması biraz korkuttu gidip animenin ilk bölümünü film olarak yayınlarlar mı diye. Ama umudum Kanto Remake ve Ash'in sonunda hayallerine Kanto'da ulaşması. SM oyunlarının hikayesi zaten Kanto Remake işaretleri veriyor gibiydi. Temmuz'a kadar yine merakla beklenecek bir şey verdiler bize.
film 20.yıla özel çıkıyor.sonraki 2 film alola olacak sanırım.  
Acaba ilk defa bir filmde hooh umu göreceğiz tüm efsaneler hakkında bir film yada bölümde anlatılıyor hooh anime de anlatıldı ama hiç yakından gorulmemisti
Aslında evet, 20. Yıla özel film de olabilir, yani tıpkı 10. Yılda 2 film çıkartıkları gibi bunda da böyle bir taktik uygulayabilirler. Öte yandan bu film, son 4 yılın en çekici filmi gibi duruyor henüz sadece elimizde ufak bir görüntü olmasına rağmen. Ve bayıldığım çizimler geri döndü en nihayetinde Heart

Ayrıca XY ile SM arasında bir sıkışılmışlık hissettim fragmanda. Ash hani gece vakti Pallet'e dönmüştü ya XY'nin sonunda, onun ertesi günü gibi :D 
Çok güzel bir film gibi ama özel bir film olacak gibime geliyo

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En sonda Mezase Pokemon Master'ı duyunca tüyler diken diken oldu. Ash'in çiziminin normal olması da sevindirici. Son üç filmi çok rahat katlayabilir.

[Resim: o07yO2.jpg]

Normalde Pikachu sağa sola zıplardı, onu da şaşırtmışlar.

[Resim: LZ3GGG.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10