Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 20.Film: Pokémon - I Choose You!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Fragman diye ben buna derim. Çok şaşırdım açıkçası hiç böyle bir senaryo beklemiyordum. Bu alternatif evren midir, dünya mıdır her neyse gerçekten çok hoşuma gitti. Filmi zaten heyecanla bekliyordum şimdi 2 kat heyecanla bekliyorum. Sinnoh'tan beri düzenli olarak filmlerde gösterilen 3 son evrimli başlangıç Pokemon'u olayını 20. filmle birlikte yapmazlar herhalde demiştim Incineroar'ı görünce bu fikrimden de vazgeçtim. Umarım Decidueye ve Primarina'yı da filmde görürüz. Yeni arkadaşlar ve rival de çok karizma duruyor. Bu arada o yaşlı adamın adı Bonji'ymiş. Ho-Oh'un peşinde olan bir araştırmacı ve Benim Hayatım Ho-Oh isimli bir kitap yazmış(Bilgiler Bulbapedia'da yazıyor).
(08-04-2017, 08:24 PM)Arch@ngel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Pokémon'un 10. yılına özel yaptıkları gibi özel bir film bekliyordum.

The Mastermind of Mirage Pokémon'u kastediyorsun sanırım ama film değildi o. Değişik bir olayı vardı önce Amerika'da gösterilmiş falan, özel bir bölüm yani. Lucario veya Manaphy filmeleri 10. yıla denk gelmesi lazım ki onlar da nostaljik faktörlerden uzaktı.


Twitter'da gördüm Souji'ni saçının tipi oyunlardaki kız karakterden yapılmış diyorlar. İlk başta random tasarım gibi gelmişti ama dikkatli bakınca hakikaten benziyor. Bana 2. filmdeki tekneyi kullanan kızı anımsattı onun saçı da Gold'a benziyordu.
"The Mastermind of Mirage Pokémon" da tam senin söylediğin iki filmin arasında bir tarihte yayımlanmış. Film ya da özel bölüm fark etmez, önemli olan Pokémon'un 10. yıla özel bir şey yapması. Bu filmin Ash'in Pallet'ten ilk defa ayrılışını konu alacağını öğrendiğimde ve "Road Show" dediklerini gördüğümde bu sefer 20. yıla özel jestlerini, bu film üzerinden yine nostalji yoluyla yapacaklarını düşünmüştüm, ki henüz yanılmış sayılmam da aslında. Film Ash'in eski Pokémonlarını içererek nostaljik unsurunu bir nebze doldurmuş olacak. Fakat senaryoyu büyük ölçüde değiştirmelerini beğenmedim. Başta esas karakterler olmak üzere...
Ama alternatif senaryo ve karakterlerin kullanılması gayet normal değil mi? Alternatif evren tarzı bir kurgu olabilir deniliyordu zaten en başından beri :) Beğenip beğenmemek herkesin kendine kalmış tabii, benim şahsen çok hoşuma gitti.
Benimde çok hoşuma gitti şuan daha heyecanlıyım

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedinci nesil filmleri üçleme olabilir diyorlar. Bana çok mantıklı geldi. Yeni bir ekip kurmuşken bir sonraki filmlerle devam ettirebilirler. 

Piplup ve Lucario da DP Remake işareti bence :D
İnşallah DP Remake isaretidir ya. Mega İnfernape' i sabirsizlikla bekliyorum.

Aslında bence tüm başlangıç pokemonlarinin mega evrimi olmali sonucta en çok sevilen, en çok kullanılan pokemonlar genellikler starterlar.

Audino bile mega evrim yaparken İnfernape'in megasinin olmamasina üzülmüştüm açıkçası.
Belki bir Ho-oh formu görebiliriz.
(12-04-2017, 02:29 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belki bir Ho-oh formu görebiliriz.
Zannetmiyorum amaHo-oh u doya doya görüceğiz bu film ile beraber

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(12-04-2017, 01:03 AM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnşallah DP Remake isaretidir ya. Mega İnfernape' i sabirsizlikla bekliyorum.

Gym liderleri 4. nesil pokemonları kullanacak mı bakalım. HGSS'de Misty Floatzel, Sabrina Gallade kullanıyordu mesela. Sıradaki fragmanlarda böyle şeyler görürsek iyice remake havasına gireriz artık :) Bir Mega Infernape görmeyi ben de çok istiyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10