Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 20.Film: Pokémon - I Choose You!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Acaba Misty ve Brockla hiç gezmemiş gibimi yapacaklar. Yoksa bunlar sadece kısa süreliğine berabermi geziyor?
20. film yeni nesile Ash ve Pikachu nun nasil karşılaştığını anlatıyor ama bunu anlatirken 20 yılın birikimini de kullanarak yani tüm nesilleri harmanlayarak yapıyorlar.
Böyle olmasi daha mantıklı çünkü anime yeni nesile hitap etmeli ve yeni neslin çoğu da Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh gibi eskide kalmis bölgeleri, o bölgelere özgü pokemonlari bilmediği icin bunlari bi filmde harmanlayarak tanıtmak iyi fikir.
Tabi ki Misty ve Brock olmaliydi, Piplup varken Dawn olmaliydi bize gore ama burdaki asil amac yeni karakterlerle Pokemonu yeni nesile tanıtmak, animeyi canlı tutmak
Ayrıca belirtmeden gecemicem Hooh un rainbow wing i bu kadar yakindan gormek harikaydi. Etkileyici
O gözüken yaşlı adamın Red olduğunu söylüyorlar. Incineroar da çok havalı bu arada
Allahallah Red miymis, degildir ya.
Yasli adam animede hatirlayanlar bilir hava maci ustasi vardi kesin o. Tip, sakal, yüzü aynısı
Incineroar kesinlikle cok havali, gozu de yesilmis ya hic dikkat etmemistim. Tam attacker pokemon ya durusu falan
Şapka benzerliğinden dolayı sanırım. Doğru olmayabilir tabiki kesin değil söyleyeyim[emoji16] [Resim: dacce61155a6f3e488af25541e5b7a61.jpg]
Film çok farklı bir hal aldı.Benim kanaatim ho-oh kaynaklı bir alternatif evren hikayei olacağı yönünde.Yaşlı adam da ilk 4 bölgede ligleri organize eden yaşlı amcaya benziyor.Red olduğu gibi durum söz konusu olursa Ash-greninjanın sun-moon oyunlarında nasıl yer aldığı da açıklanmış olur belki.
(19-02-2017, 01:17 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzun zaman sonra Pokémon ile ilgili bir şeyi bekler oldum.
Vazgeçtim.
Misty/Brock yerine iki yeni yoldaş, Alola ve diğer nesil pokelerinin yer alması, Ho-oh'u yakından görmek...Bu film beklediğimden de güzel olacak.
Bence de alternatif evren olacak. Sanırım Ash Misty'nin bisikletini de hiç çalmamış gibi yapacaklar. Pikachu'yu kendi taşıyor ve ayağı takıldığı için düşüyor tahminimce. En sinirimi bozan şey ise Misty ve Brock veya herhangi bir eski karakteri göstermeyip, takıntılı şekilde Roket Takımı'nı yeniden göstermeleri, daha da kötüsü onlarla yeniden ilk defa karşılaşıyormuş gibi olacak olmamız. Alola'nın gizemli efsanevi Pokémon'unu da illa bir yere sıkıştırmaları gerekiyor muydu? Onu da sonraki filme saklasaydınız. Ho-Oh var, 'road show' diyorsunuz o kadar fakat senaryoyu büyük ölçüde değiştiriyorsunuz. Bilmiyorum, benden olumsuz dönüşler aldı film şuan. Ben Pokémon'un 10. yılına özel yaptıkları gibi özel bir film bekliyordum. Bu tam olarak beklediğimi karşılayamadı, şimdilik görüşlerim bu yönde.
Yeni karakterler çok güzel gözüküyor. Partner pokemonları özenle seçilmiş. Yardımcı erkek karaktere Lucario, kıza Piplup, Rival'a ise Incineroar! Incineroar'ı görmek özellikle animede Litten için daha da heyecanlanmamı sağladı, neyse bu başka konu. Piplup'u yeniden Pikachu'nun yanında görmek ise gerçekten çok hoş.

Misty, Brock ve Gary'nin modern versiyonları gibiler Makoto, Souji ve Cross. Görünüşe göre Marshadow da ekipte. Ash Ho-oh ile savaşırken Marshadow'un Z saldırısından faydalanacaktır diye düşünüyorum. Oyunda Marshadow Soul-Stealing 7-Star Strike yaparken eğitmeninin gölgesinden çıkıyordu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10