Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 20.Film: Pokémon - I Choose You!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Anilar,anilar...Bayıldım çizimlere.Ho-oh u fragmanda bu kadar net görmek beni şaşırttı belki bu filmde Ho-oh un daha etkin bi sekilde goruneceginin işaretidir.
Pokemon is coming...
Muhteşem, beklediğimize değecek bir film olur inşallah, ho-oh'u görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Çizimler harika ve Ho-oh sahnesine bayıldım beklentilerin çok üstünde bir film olucak

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek kelimeyle muhteşem bir film olacak çok beğendim. Ho-Oh'u da ilk kez bir başrol olarak göreceğiz en mükemmel olan da bu. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Harika ya en baştan Rainbow Wing falan, epik
Geçenlerde bir yorumda görmüştüm, o zaman çok mantıklı gelmişti, bu fragmanla daha da oturdu kafamda. Bu film bir "What if" tarzı bir şey olabilir. Sıkı bir örnek vermek gerekirse Marvel - o bunu çok yapar - ne zaman bir filminde, dizisinde veya çizgi romanında bu adı kullansa (bölüm adı olarak), o bölüm bir paralel evrende geçer veya benzeri bir olay gerçekleşir. Eğer böyle olsaydı diye girerler, Ben Amca yerine May Hala ölseydi, yok efendim Kaptan değil de Iron Man lider olsaydı falan... Yine buna böyle olsaydı mantığıyla yaklaşırsak, "Ya Ash, Ho-Oh'u ilk gördüğünde onu takip etseydi..." gibi bir konu işleyebilirler. (Bu arada konusu açılmışken SHIELD izleyen varsa bana ÖM atsın, sıradaki bölümün adı "What If")

Öte yandan sonunda Ho-Oh'un gizemini öğrenecek olmak güzel. İptal edilen 13. film projesinden ve 18. Filmde bütün efsaneleri toplarken Ho-Oh'u dışlamalarından, onu daha güzel bir projeye sakladıkları belliydi. Umarım güzel işlerler.
Bu film için çok heyecanlıyım bence çok güzel bir film olacak Japonca bir haber gördüm yarım yamalak anladım ama 1 Nisan da TV Tokyo da 20.yıldönüm bu film için özel bir yayın olacakmış Rica Matsumoto'da varmış sanırsam izleyeceğim :)
Bence yeni nesile Ash le Pikachunun nasıl bir araya geldiğini göstermek filmin asıl amacı.
Misty ve Brock nerede? Piplup var Dawn yok. Yeni bir kadro görmek güzel olabilir fakat ben nostalji yaşamak istiyordum. Sanırım senaristler ve yapımcılar, eski karakterlerin yüzlerini unutmamızı istiyorlar Undecided

[Resim: j8gmQW.png]
[Resim: gqrEO0.png]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10