Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 20.Film: Pokémon - I Choose You!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Roadshow şeklinde olacak film biraz. Yani şimdiki serinin kaderini etkilemez. Bu filme bakaraktan Sun&Moon serisinin kısa olacağı düşüncesine erişmek yanlış olur, diye düşünüyorum. Ash'in Pallet kasabasından ilk ayrılışını konu alacak. Zaten bildiğimiz şeyleri görmeye hazırlıklı olun yani. Eski karakterleri görüp keyif almaya bakın (bu arada tam da bu sabah aklıma gelmişti, ne oldu bu filme, bilgi gelmedi, diye).

Ash'in görüntüsü ise beklediğim gibi. Bizi tam olarak XY grafiklerinde bir nostalji kuşağı bekliyor. Ash'de ilk sezonlarda olan çocuksuluğu da yakalamayı başarmışlar. Ne bileyim, boyu falan kısa geldi bana ve bakışlarında o ilk sezonki "Pokémon Master olacağım." hırsını gördüm.
Filmin fragmaninin en önemli yerinden biri de Ash in sapkasinin logosunun görüldüğü yer.Bu simge S&M daki sapkanin logosuyla nerdeyse aynı. Eğer Ashin evden ilk ayrilisina ait bi film olsaydı sapkanin logosunun orjinal serideki logo olacağına eminim cunku o sapka Pokemon lig sapkasiydi ve Ash o sapka icin dunya kadar posta yollamisti ve orjinal seri boyunca bu sapkayi kullanmisti kisacasi bu sapka Ash için çok çok önemli bi seydi ve senaristlerin bunu kaciracagini zannetmiyorum.
Bu sapka olayini da S&M kisa surecegi konusunda ipucu olarak görüyorum.
(18-02-2017, 11:44 PM)GreninjaKaan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Filmin fragmaninin en önemli yerinden biri de Ash in sapkasinin logosunun görüldüğü yer.Bu simge S&M daki sapkanin logosuyla nerdeyse aynı. Eğer Ashin evden ilk ayrilisina ait bi film olsaydı sapkanin logosunun orjinal serideki logo olacağına eminim cunku o sapka Pokemon lig sapkasiydi ve Ash o sapka icin dunya kadar posta yollamisti ve orjinal seri boyunca bu sapkayi kullanmisti kisacasi bu sapka Ash için çok çok önemli bi seydi ve senaristlerin bunu kaciracagini zannetmiyorum.
Bu sapka olayini da S&M kisa surecegi konusunda ipucu olarak görüyorum.

Serebii'ye göre film, Ash'in Pallet kasabasından ilk defa ayrılışını konu alacak: https://serebii.net/movies/pokemon20/
Şapka olayına gelince ise, dediğin gibi o şapka Ash için çok önemli bir şapkaydı ve muhtemelen bu da o şapka. Sadece çizerler, o şapkanın işaretini bu şekilde çizmek istemişlerdir. Ash'in Sun&Moon serisindeki şapkasına bir gönderme olarak ya da başka bir sebepten bu şekilde çizmiş olabilirler.
Uzun zaman sonra Pokémon ile ilgili bir şeyi bekler oldum.

Şapka olayını halen anlamış değilim. Orijinal şapkasıyla şimdi giydiği şapkayı birleştirmişler sanki.
(19-02-2017, 01:17 AM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Uzun zaman sonra Pokémon ile ilgili bir şeyi bekler oldum.

Şapka olayını halen anlamış değilim. Orijinal şapkasıyla şimdi giydiği şapkayı birleştirmişler sanki.

sana katılıyorum ,şapka üzerindeki çizgiler sun ve moondaki şapkayla aynı ama tasarımı ilk giydiği şapkayla aynı,ikisini karıştırmışlar (çok güzel bir şapka olmuş,satılırsa kesinlikle alıcağım bu özel şapkadan)...
Bi de S&M de lig olmamasi sadece 4 kahuna ve 7 trial pokemon savasi olmasi da kisa surmesinin isareti bence.Ama şöyle de bir gerçek var animede 1 nesli tanitmak için 2-3 yil gibi bi sure kullandilar bu 7. nesil için de geçerli olabilir
[Resim: C5yVEABU0AAv-hf_orig.jpg]

filmimizin logosu
Kaynak:https://www.facebook.com/NewPkmn/?fref=ts
ne kadar doğru bilmiyorum
Sanırım yarın yeni fragman geliyor hayırlısı bakalım Ash i tam olarak gösterirlermi acaba

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nostalji olacağız çok fena. Ağlarım ben söyleyeyim şimdiden. Hikayede değişiklikler yapmışlar ama olsun çizimler de çok iyi, beğendim.  V3
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10