Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Revolution Online
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ben şahsen oyunu çok beğendim ismi "pokemon revolution online". Direk yazıp bulup indirebilirsiniz. Oyunun en güzel yanı çok fazla oyuncusu olması ortalama günlük her server da (3 server var toplamda Sarı, Kırmızı ve Mavi serverlar) ortalama 650 civarı oyuncu oluyor. Aktif normal pokemon oyunları haritaları var ve aynı görevler mevcut ben sadece tavsiye etmek amaçlı konuyu açtım araştırabilirsiniz. Oynamaya karar verirseniz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Ben Blue serverdayım nickim : Captaineg hepinize iyi forumlar :santapika:
Red serverinden : Zombitrs

Sevgiler, saygılar, hürmetler. :D
Yellow server : timothymozgov

ihtiyacınız olduğunda mesaj atabilirsiniz

İyi oyunlar ??
Blue Server: KiiroDora
Yardım edecek kadar gelişirsem eğer her türlü yardım etmeye çalışırım ^^'

Not: Başlangıçta Pikachu'yu seçmek için tüm başlangıç pokelerine bakıp No dedikten sonra arkadaki poketopuna basmanız yeterli.
Not2: Oyun RPG Maker ses efektleri kullanıyor arkadaşlar :P
indirdim girince oyuna ekran siyah sadece su olan yer gözüküyor neden?
androidtende oynanabiliniyor o yüzden çok güzel ama hem pcde hemde androidte savaş ekranı küçük gözüküyor ,savaş ekranı tam ekran olmalı bence. onun dışında 2d grafikleri ile bence gayet oynanabilir bir oyun ,haritasına baktığımda 3 bölge gözüküyor ama pokedexte 721 pokemon gözükmesi diğer bölgelerinde gelecekte eklenecek olması anlamına geliyor...gerçekten çok güzel bir pokemon oyunu hem pc hem mobile olması çok iyi....