Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Sun&Moon Citra'da
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(12-12-2016, 07:08 PM)hypnotica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(12-12-2016, 05:21 PM)Raku Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sun versiyonu da bitirdim. Hikayeyi bildiğim için full hile kullandım bu sefer. Oyun normalin beşte biri sürede bitti.

Bu arada 3ds bilgisayara nasıl bağlanıyor, bu işi öğrenmek şart :)

bende orası bitrirdim sun için daha erken emunun perfornmansından memnun degılım beklıyecegım hatta x - y oynamak ıstıyorum once =)


Son citra'dan oldukça memnun kaldım ben :) Özellikle tam ekran oynamak çok keyifliydi. Bu arada pkhex sürekli güncelleniyor, isteyenler için link:

https://teamcity.skyeditor.org/viewType....HeXBuildPr
Bende Citra ile Sun'ı oynadım. Bilgisayar performasımdan dolayı çok yavaştı oyun. Tüm pokemonlarıma da nickname vererek devam ettim ama Kukui ile yaptığım maçtan sonra Hall of Fame'e geçemedim. Oyunu en baştan açmak istiyorum ama beceremedim. Save dosyalarını mı silmem gerek.
Sun için citradaki 00164800, Moon için 00175e00 dosyalarının içeriğini silerseniz oyuna en baştan başlayabilirsiniz. Yavaşlık için internetteki hızlı koşma ve hızlı konuşma cheat kodlarını kullanabilirsiniz.
(29-12-2016, 07:40 PM)sebocuaykut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende Citra ile Sun'ı oynadım. Bilgisayar performasımdan dolayı çok yavaştı oyun. Tüm pokemonlarıma da nickname vererek devam ettim ama Kukui ile yaptığım maçtan sonra Hall of Fame'e geçemedim. Oyunu en baştan açmak istiyorum ama beceremedim. Save dosyalarını mı silmem gerek.

Hocam oyunun save dosyasını silmeyin bende benzer problemle karşılaştım Kukui'ye yenilin. Lige tekrar girdiğinizde takımınızda ''Üçten'' fazla pokemon olmasın donma nedeni üçten fazla pokemon oluyor.Nickname sıkıntı değil pokemonlarınız orjinal dilinde olsa bile üç pokemonunuz olsun postgame'e ulaşırsınız.
bu pokemon sun da mimikyu var geçenler yardım geçilmiyor bi türlü acil lütfen !!!
Bide hep aynı pokemonlar çıkıyor sadece köylerde farklılık oluyor ama hiç farklı çıkmıyor mesela hep nidoran çıkıyor

neden hep aynı pokemonlar çıkıyor oyundamı sorun var acaba bilgisi olan yardımcı olsun lütfen !!!
(05-01-2017, 11:11 PM)gisula Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu pokemon sun da mimikyu var geçenler yardım geçilmiyor bi türlü acil lütfen !!!
Bide hep aynı pokemonlar çıkıyor sadece köylerde farklılık oluyor ama hiç farklı çıkmıyor mesela hep nidoran çıkıyor

Cheat girdiğinizden dolayıdır. Kodu silip yeniden açarsanız normale dönecektir.

Mimikyu'da Lum Berry ve Disguise yeteneğine dikkat etmek lazım. Zor değil aslında yenmesi ama yanlış yapınca affetmiyor.
Konuyu hortlattığım için özür dilerim.Ama nereye yazacağımı bilemedim ondan buraya yazdım.Citra emüyü ve sun'ı indirdim ancak emü bir türlü oyunu görmedi.Nerden indirmeliyim ya da ne yapmalıyım ?
(27-01-2017, 08:34 PM)PokeKnight0.15 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Citra Emülatörüyle Herhangi Bir Oyunda Wonder trade Yapılabilirmi Yapılıyorsa Nasıl Yapılır :osha: Looks_like_he_needs_a_belt

Citra ile online işleri yapılamıyor.

(28-01-2017, 02:08 AM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuyu hortlattığım için özür dilerim.Ama nereye yazacağımı bilemedim ondan buraya yazdım.Citra emüyü ve sun'ı indirdim ancak emü bir türlü oyunu görmedi.Nerden indirmeliyim ya da ne yapmalıyım ?

Oyun dosyasının çevrilmesi lazım. İlk sayfadaki bir video var orada gösteriyordu. cia cci dosya uzantıları ile ilgili bir şey.
Hazır dosyası varsa zipleyip ya da rarlayıp yollayabilir misiniz ?
(29-01-2017, 12:59 AM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hazır dosyası varsa zipleyip ya da rarlayıp yollayabilir misiniz ?

Ben oynadıktan sonra sildim her şeyi ama zaten çalıştır komutu kullanarak her türlü kendiniz çevirmeniz gerek diye biliyorum. 
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9