Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Beğendiğiniz Ash-Greninja Sahnesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kalos bölümlerine büyük renk katan Ash-Greninja'nın geride bıraktığımız hafta veda etmesiyle böyle bir konu açma gereksinimi duydum. 19. sezonda bir sürü akılda kalıcı sahnesi olan Ash-Greninja'nın en beğendiğiniz sahnesi hangisi?


1. Sahne:
Ash-Greninja ile Tanışmamız

[Resim: E3Z8XZ.png]

Ninja Köyü bölümlerinde Kagetomo'yu engellemeleri için Sanpei ve abilerine yardım eden Ash'in Frogadier'i Greninja oldu ve dövüşün kızışmasıyla tuhaf bir forma büründü. Ash-Greninja'yı ilk kez bu sahnede gördük.
Spoiler:


2. Sahne:
Terminus Cave'de Squishy'ye Yardım


[Resim: jBo39m.png]


Meeting at Terminus Cave! adlı bölümde Ash Squishy'yi Bryony ve Celosia'ya karşı korumaya çalışırken Ash-Greninja formunu tekrar görmüştük.
Spoiler:

3. Sahne: 
Sceptile ile İlk Dövüş


[Resim: 2jb1DA.png]

Ash ve Sawyer'ın yaptığı bu antrenman maçı Ash-Greninja'nın Sawyer'ın Sceptile'ını duvara gömmesiyle sonuçlanmıştı.

Spoiler:

4. Sahne:
Mega Charizard X ile Turnuvadan Önceki Son Kapışma


[Resim: B8kPqp.png]



Ash'in Alain ile tekrar kapışmak istemesi üzerine gerçekleşen bu mücadele Ash'in bayılmasıyla yarıda kaldı.

Spoiler:

5. Sahne
Şampiyona Karşı Mücadele


[Resim: ZY0k8G.png]


Ash-Greninja'nın tam formunu gördüğümüz ilk sahne. Kişisel favorilerim arasında yer alan bu sahnede Ash-Greninja Mega Gardevoir'e karşı üstünlük kurmuşken Ash bayıldı ve dövüş yarım kaldı.

Spoiler:
 

6. Sahne:
Pekişen Dostluk


[Resim: oE13bb.png]


Snowbelle GYM lideri Wulfric'den aldığı yenilgi sonrası Greninja ile arası açılan Ash ufak çağlı bir bunalıma girdi. Winding Woods'da derin düşüncelere dalan Ash kar fırtınasında ağacın üzerinde kalan Spewpaları kurtarmaya çalışırken dal kırıldı. Greninja yetişip Ash'i uçuruma düşmekten kurtuldu fakat elindeki Spewpa kayıp düştü. Duyguları uzun zaman sonra tekrar bir olan Ash ve Greninja tekrar Ash-Greninja formuna kavuştu ve Spewpa'yı kurtardı. Bu bölümle birlikte Ash-Greninja formu stabil bir hal aldı.

Spoiler:


7. Sahne:
Son Rozet İçin Verilen Unutulmaz Mücadele


[Resim: lEVjMJ.png]



Winding Woods'da Greninja ile birlikte sorunlarını halleden Ash soluğu Snowbelle GYM'inde aldı. Ash-Greninja'nın mükemmel uyumunu görünce duygularına hakim olamayan Wulfric, daha önceki dövüşten farklı olarak Abomasnow'una mega evrim geçirtti. Böylece ortaya unutlmayacak bir rozet savaşı çıktı ve Ash Kalo Ligi öncesi büyük bir sınavdan geçmiş oldu.

Spoiler:

8. Sahne
Kalos Ligi'ne Etkileyici Giriş


[Resim: VEbakZ.png]



Ash, Everett'in beklenmedik meydan okuması yüzünden ligin ilk maçı kaçırmaktan kıl payı kurtuldu. Titus ile yaptığı maçta sadece Ash-Greninja formunu kullanarak rakibinin 3 pokemonunu da yendi ve lige etkileyici bir giriş yapmış oldu.

Spoiler:

9. Sahne:
Mega Sceptile ile Epik Mücadele


[Resim: nEBMzV.png]



Ash ve Sawyer'ın yarı final mücadelesi çizimler açısından da üst düzey olan Ash-Greninja vs Mega Sceptile dövüşü ile sona erdi. Uzun süredir özenle işlenen Ash ve Sawyer rekabetine noktayı koyan bu mücadelenin son anları unutulmayacak cinstendi.

Spoiler:

10. Sahne:
Kalos Ligi Finali


[Resim: LQLAko.png]


Bölümün yayınlanmasından önce sızan yanıltıcı bölüm ismini öğrenmemiz ve dev sarı shurikeni hala görmemiş olmamız dolayısıyla şampiyonluk şarkıları söylemeye başladıysak da sonuç hüsran oldu. Kalos Ligi'ne noktayı koyan Ash-Greninja vs Mega Charizard X mücadelesinde ne havalı Ash-Greninja müziği ne de dev sarı shuriken Ash'in şeytanın bacağını kırmasını sağlayamadı. Buna rağmen güzel bir final dövüşü izlediğimizi inkar etmemek gerek.

Spoiler:


11. Sahne:
Zincirleri Kıran Dostluk


[Resim: 3AdAyr.png]



Lysandre'nin hain planıyla tutsak olan Ash'in Greninja ile güçlerini birleştirerek zincirlerden kurtulduğu bu sahne birçok kişi tarafından beğenildi.

Spoiler:

12. Bölüm:
Ash-Greninja Önderliğinde Kalos'u Kurtarma Savaşı


[Resim: RQqQda.png]


Ash-Greninja'nın megalithin içinde Hari-san'ın olduğu yeri bulmasıyla ateşlenen umut kıvılcımı Kalos'un kurtarılmasını sağladı. Böylece beklenen kehanet gerçekleşmiş oldu.

Spoiler:
 

13. Sahne:
Beklenmedik Veda!


[Resim: pELEdq.png]



19. sezonu adeta sırtlayan Ash-Greninja, Zygarde'ın Kalos'u negatif enerjilerden temizlemek için yardım istemesi sonucunda ayrıldı. Arkada çalan AZ soundtracki ile etkileyici bir veda sahnesi ortaya çıktı. 

Spoiler:

Sizin en beğendiğiniz Ash-Greninja sahnesi hangisi? Seçeneklerde olmayan sahneleri yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.
Çok fazla favori sahnem var Ash-Greninja'ya ait ama 5'in heyecanı bambaşkaydı.
1 VE 8 FAVORİLERİ  AMA 1 NUARADAN YANA KULLANDIM ;)