Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Shiny Gold Takim Kurma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar Fire Red oyununu oynadiktan sonra 2.nesil oyun olan hack oyun Shiny Gold oyununa başladım 1 rozetim var daha iki Pokemonum var saha Quilava ve Profesor Elmin verdiği yumurta bana su , bitki, elektrik, psişik, hayalet pokemonlari lazim ama hangilerini yakalamaliyiz hangi saldırıları öğretmek lazım? Bana 6 li takım onerebilecek var mi ? Elit dörtlü ve Gym ler için yardimlariniz için teşekkürler şimdiden
Su için Poliwag fena bir seçim olmaz, Chinchou da iyidir. Hem elektrik ihtiyacın da kapanır. Shiny Gyarados da yakalanabiliyor oyunda.
Chinchou yakalamazsan Mareep yada Joltean fazlasıyla iş görür.
Bitki için Bellsprout kullanırım ilk iki neslin oyunlarında hep.
Yumurtadan çıkacak Pokémon da psişik ihtiyacını halleder.
Hayalet olarak bu oyunda Haunter'dan başka pek güzel seçenek yok. Onu da yalnız başına eviremezsin zaten (kullandığın emulatöre göre değişir gerçi bu).
Efsanevi Pokémonlardan yararlanabilirsin kalan kısımda. Efsanevi köpekler Johto'nun dört bir yanında çıkabilir zaten karşına (Suicune hariç, o ligden sonra, Kanto'ya gidişte yakalanabiliyor). Ho-Oh Lugia da iş yapar.

GYMler bu bölgede biraz zor, Pokémon kasmak ultra zor, lig yolundayken 40 lvl olacaklar ortalama, ligde zorlanabilirler haliyle. Level atlatmak zor yani bu bölgede Pokémonlara, trainerların Pokémonları düşük levellı hep. Bu yüzden az Pokémon yakalamaya (6 diye kasmana gerek yok ilk etapta efsanevilerle falan o açığı kapatabilirsin) ve yakaladıklarını eğitmeye çalış.
Bellsprout yakaladım :) Gyrados , Poliwag ve Mareep hangi route veya şehirlerde var acaba ? bu arada yorumun ve yardımın için teşekkürler şimdiden