Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Satılık Pokemon Kartları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından youtube kanalımda unboxing videoları için aldığım ve koleksiyon yapmayı düşündüğüm kartlarımı malesef para ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Tüm pokemon tcg ürünlerimi amazondan aldım ve unboxing videolarını çektim. Ex kartlara şuan fiyat belirlemedim o yüzden satılık değiller (ama satıcam) onun dışında reverse holo , ultra rarelar dahil tüm kartlarım satılık. Common kartların tanesi 1 TL. Ultra Rare veya reverse holoların ise 2 tl sadece. Yalnız kartları en az 50 adetli satıyorum çünkü 50 adetten aza satmanın anlamı yok. şuan kutu açılışlarını ve booster packlerini açtığım pokemon tcg ürünlerim şöyle:

Pokemon 20th Anniversary Charizard Ex Collection Box ( Amerikan versiyonu figürlü olan) ( içinde 4 adet Pokemon Generations Booster Pack var) (Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat figür ve tüm booster packler vs dahil 50 tl)


Pokemon 20th Anniversary Blastoise Ex Collection Box ( Amerikan versiyonu figürlü olan)  ( içinde 4 adet Pokemon Generations Booster Pack var) (Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat figür ve tüm booster packler vs dahil 50 tl)


Pokemon 20th Anniversary Venasuar Ex Collection Box ( Amerikan versiyonu figürlü olan)  ( içinde 4 adet Pokemon Generations Booster Pack var)(Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat figür ve tüm booster packler vs dahil 50 tl)

Pokemon 20th Anniversary Pikachu Ex Collection Box ( Amerikan versiyonu figürlü olan)      ( içinde 4 adet Pokemon Generations Booster Pack var)(Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat figür ve tüm booster packler vs dahil 50 tl)

Pokemon 20th Anniversary Elite Tranier Box  ( içinde 10 adet Pokemon Generations Booster Pack var) 
(Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat özel zarlar kılıflar ayraçlar kitapçıklar 45 adet energy kartlar ve tüm booster packler vs dahil 110 tl)

Mega Gyarados Breakpoint Elite Tranier Box   ( içinde 8 adet Pokemon Brealpoint Booster Pack var) (Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat özel zarlar kılıflar ayraçlar kitapçıklar 45 adet energy kartlar ve tüm booster packler vs dahil 100 tl)



Shiny Mega Metagross Premium Box (içinde  2 adet furious fist 2 adet xy 2adet xy flashfire 2 adet phantom force booster pack var)(Tüm kutu içeriği ile almak isteyenler için fiyat özel coin promo kartlar (shiny metagross ve shiny mega metagross ve jumbo shiny mega metagross ) playmate  ve tüm booster packler vs dahil 170tl) (üretimi durduruldu sınırlı sayıda)



Bunların hepsinin içindeki booster packlerin içinden istediğiniz kartları söyleyin elimde varsa satışı gerçekleştirelim.

Ayrıca Keldeo vs Rayquaza Battle Arena Deck içeriğide tamamen satılıktır komple desteyi ve içeriği playmate vs  almak isterseniz 100 tl sadece.

Ayrıca kargoda olan ve yakında gelicek sıfır hiç açılmamış Mega Blaziken Premium Box (170 tl)  Mewtwo vs Darkrai Battle Arena Deck (üretimi bitti sınırlı sayıda ) ( 150 tl) satılıklar arkadaşlar gelince onlarında fotosunu koyucam.

Tüm Kartlar koruyucu kılıf içinde gelicek.  Figürlerde satılık arkadaşlar onlarında tanesi 20 tl sadece figurleride yine tek satmak yerine 4 ü birden veya komple kutu içeriği ile satıyorum . Eğer elite tranier boxların ın içindeki özel zar , kılıf, ayraç gibi ürünleride isterseniz yani booster packlerle birlikte tüm kutu içeriklerini isterseniz onlarıda satarım. Alışverişleri isterseniz gittigidiyor üzerinden isterseniz havale ile yapabiliriz. İstediğiniz pokemon tcg paketinden şu booster packdeki şu kartlar çıktı mı diye mesaj atın varsa fotografını dahil göndererek alışveirişi yapabiliriz. eğer tüm Kutu içeriklerini almak isterseniz ( mesela ben breakpoint elite tranier box ın içindeki herşeyi istiyorum dediniz yani tüm özel zarlar kılıflar 45 adet energy kartları ayraçlar kitapçık ve 8 breakpoint booster pack toplam çıkmış tüm 80 kartı istiyorum derseniz o şekilde de satış yapıyorum) 

Ürünlerin Fotoğrafları:
https://i67.tinypic.com/285r47.jpg
https://i67.tinypic.com/29wv090.jpg
https://i66.tinypic.com/10ydzlj.jpg
https://i65.tinypic.com/2r2btis.jpg
https://i68.tinypic.com/30m8is8.jpg
https://i64.tinypic.com/2z4bfh3.jpg
https://i63.tinypic.com/1z4z8za.jpg
https://i65.tinypic.com/2z8drpx.jpg
hala satıyo musun ? XD