Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 42 - 43
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
İki bölümüde beğendim. Ama beklendiği üzere Greninja'nın kaderine yazılan kurtarıcı rolünü göremedik. Sadece Chespie'nin yedek core olduğunu belirlemek mi yani Pokem026 Salon liderleri, 2 şampiyon, Elite 4 üyesi, Kalos ligi şampiyonu ve ikincisi, Blaziken Mask, Profesör Sycamore'un hepsinin bir arada bulunması ve Ash ve Alain'in ilerlerken yaptıkları yardımlar süper düşünülmüş. Tam fanları sevindirecek süper sahneler çıktı. Roket Takımı da yeni sezon için yeni görevler alıcaklar gibi hissettim. Belki de en iyi sezon finallerinden birisiydi bence. Daha final yapmadı gerçi. Daha Serena ile Ash'in ayrılığını, Clemont ve Bonnie ile ayrılıklar var. Bende bu sahneleri bekliyorum :chipachipa:
Çok güzeldi. Kurgu olarak daha iyi olabilir miydi ? Bence hayır . Her şey çok iyi düşünülmüştü ama XY serisinin özelliği buydu zaten. Ama olmadı. Yine yarım bırakılmış gibi her şey. Ash-Greninja'nın tek şovu ona ayrılmış o Arc'ta mıydı yani ? Water Shruiken ile şampiyonun saldırısını ezip geçiyordu bu pokemon. Şu an gücü düşürüldü o zamanki gibi güçlü değil diyemeyiz ama göstermiyorlar ki. Şu yeni saldırı yerine Hydro Cannon görseydik madem niye yaptı ki bu pokemon o devasa turuncu shruikeni. 

GYM liderleri , Ash ve Alain'e yardımları çok iyi hazırlanmış , bir de ilk opening Volt'un çalınması çok hoş olmuştu. Ash , Alain'in rotalarının Serena'lar ile birleşince Ash'in ekibe liderlik etmesi çok iyiydi. Gerçekten büyük bir şov oldu ama görmek istediklerimi göremedim. Bir de şimdi bu mükemmel seri bitecek , Kalos ekibi ayrılacak. Ash , Serena , Clemont , Bonnie ekibi çok güzel bir ekipti. Hayalleriyle , amaçlarıyla , birliktelikleriyle. Ash ve Clemont , Ash ve Serena , Ash ve Bonnie. Bu ekibi bu kadar çok seveceğimi düşünemezdim ama çok çok iyi işlendiler. Team Flare de öyle. Diğer takımlar gibi sürekli başarısız ola ola değil de her şeyiyle kurgulanmış bir plan üzerinden gittiler. 

Lysandre'ye ne oldu ? Mada mada diyordu en son ? Çaresizlik miydi bu yoksa yine gelecek mesajı mı bilemedim. Bundan sonra bir sürpriz olur mu peki ? Ninja köyünde Greninja'nın kahramanlaşması gibi ? Açıkçası umutlanmak istemiyorum. Ash ve Serena olayı da Greninja gibi yarım kalacak mı? Bu konuda da umutlanmak istemiyorum açıkçası. Ash bu seri ile finali yapmalıydı. Alola'ya gitmemeli , 20.yılda Kalos takımıyla ligi kazanıp Team Flare'yi durdurduktan sonra tüm pokemonlarıyla şampiyonluk hikayesi anlatılmalıydı. 


Büyük bir bilgi vermeyen ama Naruto'nun sonunda olacak olayla ilgili bir spoiler var. 
Spoiler:
Naruto'ya benzerliğinden çokça bahsedildi. Bu savaş da 4. Shinobi Savaşı gibiydi aslında :) Sonda yine bir Ash vs Alain olur mu Naruto'ya göre daha dostçası ? Umutlanmak istemiyorum :)


Neyse bundan sonra üst üste duygusal bölümler izleyeceğiz sonra da her serinin en güzel bölümü olan eve dönüş :) Nasıl her hafta bekleyeceğiz bu bölümleri bilemiyorum :) Bir yandan da uzadıkça uzasın istiyorum. Ash'in şampiyonluğu başta olmak üzere her şey yarım kalmışken Kalos'u tamamen sıfırlayacak Sun-Moon serisine başlamak zor olacak.
Tekrardan Ash vs Alain olacağını sanmıyorum ama Alain E4 ve şampiyona meydan okuma sahneleri göstereceklerini düşünüyorum. En azından Siebold'dan yenilginin intikamını alsın. Sıkıcı ligden sonraki Alev takımı bölümleri ilaç gibi geldi. İki şampiyon ve bir elit dörtlü üyesini kötü takıma karşı savaşırken görmek güzeldi. 
Steven, kilit taşını aktif yapmak için onu öpüyormuş :lol:
[Resim: tumblr_odkggkEdCv1tbx19ro1_500.gif]
Adam sexiness fışkırtıyor her yere Jessie nasıl aşık olmasın Diantha'yı nasıl tavlamasın şimdi XD
Birkaç ay sonra bu bölümleri çok arayacağız gibi geliyor.
gözümü kapamadım dün geceden çevirdim 43'ncü yolda
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5bjklVb4IKs [/video]
Kalos için gerçek felaket Zyagarde değil Lyasandre'nin yapmış olduğu makineymiş zaten. Greninja'ya da ilk Chespie'nin yerini belirleyince o noktaya tek başına saldırıp makineyi yok edecek düşüncesi oldu ama o görevi de Alain ve Zyagarde yaptı. Keşke Olympia'nın Greninja ve Ash için söyledikleriyle bu kadar beklenti yaratmasalardı. Artık Köyde mi Scaymore'da mı yoksa Oak'ın yanında mı kalır bilinmez. Sonuna kadar Pikachu 8D
Bilmiyorum Sun ve Moon nasıl olur ama benim için Kalos en iyi bölgeler listemin başına geçebilir ki kesinliği de vedalar ve eve dönüşten sonra söyleyebilirim.Ama ekip gerçekten mükemmeldi bence.Bana sorarsanız kurgu ve işlenişte çok güzeldi birkaç ucu açık bırakılan şey dışında ki Pokémon bunu yapmayı çok seviyor XD
Erdiye shipleme konusunda katılıyorum. En sevilen karakterler bir arada olunca shiplememek imkansız oluyor. Ben özellikle Grant & Viola, Diantha & Steven'ı shiplemeden edemedim. Çok tatlılardı :D Beğenmediğim tek nokta GYM Lider'lerinin o Pokémon'larla gelmeleriydi. Spritzee, Vivillon ve Tyrunt olmamalıydılar.
Sayfalar: 1 2 3