Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Soul Silver görüntü hatası yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[attachment=283] No$gba'ya No$zoom ekleyerek Soul Silver oynamaya çalışıyorum. Fakat fotoğrafta görüldüğü üzere karakterimi ve pokemonları göremiyorum. Bu hatanın bir çözümü var mı?
Böyle bir durumla karşılaştığınızda oyunu kendi içinden kaydedip tekrar açmayı deneyin. Bir binaya falan girerseniz veya başka bir şeye basarsanız alt ekranda, ekran hepten kararır ve kaydetme ihtimaliniz ortadan kalkar. Bir önceki kaydettiğiniz yerden devam etmek zorunda kalırsınız. 
(08-09-2016, 07:14 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle bir durumla karşılaştığınızda oyunu kendi içinden kaydedip tekrar açmayı deneyin. Bir binaya falan girerseniz veya başka bir şeye basarsanız alt ekranda, ekran hepten kararır ve kaydetme ihtimaliniz ortadan kalkar. Bir önceki kaydettiğiniz yerden devam etmek zorunda kalırsınız. 

Bir kaç defa oyunun kendi save'inden kaydedip çıktım. Aslında sorun zoom programında. Normal No$gba ile açınca sorun olmuyor oyunu ama onunda ekran küçük biliyorsunuz. Filtre ayarlarını kurcaladım değişen bir şey olmadı. Oyunuda sitenizden indirdim hata olmasın diye. Hız ve ses çok iyi ama görüntü :(
Zoom programlı denemedim hiç ama büyük ekran da sizi yeteri kadar tahmin edemez diye düşünüyorum. Görüntü pixelleşecek büyüdükçe. Zaten Heartgold/Soulsilver oyunları çok sorunlu oyunlardır, sürekli donma ve bu tarz sorunlarla karşılaşabilirsiniz, bir de üzerine başka bir ayar ekleyince sorun daha da sık gerçekleşebilir. Genelde bu oyunlar için sık save almanızı öneriyoruz. 
Görüntü kalitesi korunarak büyüyor ve fps'de etkilenmiyor bu durumdan. Tavsiye edilebilecek bir eklenti ama bu sorunu aşamadım bir türlü.