Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Attack on Lumiose Gym! Clembot Forever!!





[Resim: nERnp5.png]





Noivern'in kahramanlığına bittim Love
Harika bölümdü fakat Kalosu hani Ash kurtaracaktı ClYoemont ve Clembot kurtardı Kalosu Ash hiçbirşey yapmadı sadece Gyrados'dan dayak yedi. Ve Clemontun ve Clembotun arasında geçen diyolog harikaydı.Teamflare bölümleri umarım bu kadar kısa sürmez devam eder.Bellikide devam edecek. Ash kurtaracaktı çünkü Ash hiçbirşey yapmadı.
Mega Gyarados ne kadar güçlüymüş Ash'in 4 pokemonunu sırayla tek darbede yendi ve halen sağlam bir şekilde ayakta Noivern'in Pikachu için kendini feda etmesi harikaydı. Bonnie özellikle Clemont ve Clembot'un sahnesi çok duygusaldı Kalos'u kurtulmasında şüphesiz en büyük pay Clemont'un oldu. Team Flare olaylarında en büyük sürpriz bence Malva oldu doğrudan Lysandre'nin Karşısına geçti.
Malva şaşırttı benide E4 üyesine yakışır şekilde Ash'in tarafında oldu. Roket takımı ise sonunda kostümlerden kurtulup kendilerini gösterdiler.Bu olaylarda onlarda daha aktif rol almasını bekliyordum. Mega Gyarados ise güçlü olabilir ama sırf greninja-charizard kalsın diye diğerlerini tek vuruşta harcamak çok saçmaydı bölüm devam etse büyük ihtimal pikachuda harcanırdı. Zaten baktım noivern ve hawlucha tek yedi anladım böyle bir şey olacağını biran önce goodra ve talonflame da çekilsin kenara dedim XD Clemont ve Clembot ise bölümün kahramanlarıydı. Clembotla dalga geçtik o kadar sesini kim kıstı diye sessiz sedasız kendini feda etti. En azından birşey dediysede duymadım. =T Bonnie'ye diyecek bir şey yok Kalos'u tek başına kurtarsa bile sevmiyorum kendisini boşuna 1.5 dakika mı yedi XP Haftaya da 2 bölüm arka arkaya bol savaş ağırlıklı bölümler olacak. Ağırlık greninjayla geçer. Umarım iyi bölümler olur.
Öncelikle bölüm gerçekten güzeldi genel olarak.Bonnie'nin şarkı söylemesi fikri oldukça yerinde olmuş.Klasik dostluk,kardeşlik tiradları attırıp da Zyarde'ı kendine getirmek gibi bir hata yapmamışlar.Küçük birkız çocuğunun o anda yapabileceği şey budur.En büyük takdirim bu hamleye.
  Clembot gibi bir robota duygu yüklemek saçma,ama sahnede gözlerimm dolmadı değil.Bu robotun beni bu kadar etkileyebilceğini düşünmezdim.Xerosic tarafından patlatılır diye bekliyordum.Bu şekilde feda demesi çok daha etkileyici olmuş.Clemont ise Ash ile olan savaşından beri geçirdiği misyonsuz bölümlerin acısını çıkardı resmen.Geçenlerde en sevdiğiniz gym liderleri başlığı vardı.Kalos'tan kimseyi koymamıştım hem oyunu oynamadığım hem de animede pek parlak karakterler göremdiğim için.Listeye en yakın aday Olympia idi.Artık Clemont'u onun önünde düşünebilirim.
  Lysandre bu kadar uğraşacağına kendini antrenörlüğe verse şu gyarados ayarında birkaç pokemonla zaten Kalos'u komple yıkabilirdi.Onca zaman boşuna beklemiş.Bölümde en güldüğüm sahne gyarados'un hawluchayı yemeye kalkışmas oldu.Ash'in pokemonlarını tek hamlede indirirken hawluchayı da tek lokmada indirecekti midesine resmen.Bu kadar kolay yenilmeleri bence çok da sorun değil.ASH greninja sceptileı tek hamlede duvara yapıştırınca iyiydi ama.Lysandrenin mega pokemonunun da normal pokemonlara tek atması sürpriz olmamalı.Kaldı ki mnoivern süper efektif bir dragon tail,talonflame de stone edge yedi de düştü.Hawlucha nasıl düştü anlamadım,crunch yedi galiba da o çok mesele değil benim için.Malva'nın zaten olanlara şaşırmış olması tarafının ne olacağını belli etmişti.
  Bölümde hoşnut olmadığım nokta ise Xerosic ile Clemont maçının çok üstünkörü  geçilmesi oldu. :tsutarja: Serena'nın icraatı yerine o maçı daha geniş izlemeyi tercih ederdim.Ha bir de tabi luxray ve helioliskin beraber savaşmasını.Olsun diyelim o kadar da.
  Gelecek bölüm kombosunda olaylar sona erecek gibi.Ardından da Clemont'a veda ederiz.Yakında önemli bir duyuru olacağı söylendi bu gelecek  :chipachipa: 2 bölümlük yayın sonrası galiba.Sun ve moon anime serisi yolda muhtemelen.Artık kapansın Kalos sayfası,gelsin gezegen dışı varlıklar,yeni pokemonlar ve lig sistemi.
animedeki en duygusal bölümlerden biriydi bence 
Sarı kardeşler fenaydı bu bölüm  8D 

Ash'in takımı birer yıldız gibi tek tek kaydılar. Tamam, Gyarados'u öne çıkarmaya çalışıyorsunuz anlıyorum. Neyse, en azından sadece Ash'in takımı değil, Alain'in Charizard'ı da zorlanmıştı (bir önceki bölümün sonu). Talonflame'den önce Goodra gidince, dedim "Aha, Ash'de favorilerim kaldı." Ama sonra Taloflame'i de götürdüler Cry Dier uçan türlerle gitmeyince umutlanmıştım Undecided 

Bonnie'nin Puni-chan songla Zygarde'ı eski haline döndüreceğini ben dahil bir sürü fan tahmin etmişti zaten ama bu kadar duygusal olacağını beklemiyorduk. Clembot ise... Harbi sesi kısıktı falan ama içlerinde en çok iş yapan da oydu. Yazık oldu. Hele arkadaki AZ müziği  Onion076 Bu bölümün kahramanı Bonnie-Clemont kardeşlerdi. Sonraki ikili bölümünki de Ash ve Greninja olmalı. Greninja yüksek başladı ama sonradan yükselttiği çıtayı düşürmeye başladı. Bir boy gösterisi yapmalı artık. Zaten şöyle bir düşündüm de, harcanacak kimse de kalmadı, rahat yapar boy gösterisini yani. Ash'in diğer Pokémonları ligde boy gösterdi (pardon, ejderlerimiz harcandı, unuttum onları), Charizard boy gösterisini yaptı yine finalde. Gyarados bu bölüm yaptı. Clemont kardeşler de yaptı. Geriye Ash ve Zygarde Complete Form kaldı. Karlı dağda Zygarde Greninja'ya yardım etmişti, şimdi de Greninja'nın ona yardım etmesi gerekiyor.

Şimdi bir Diantha'ya bakın, bir Steven'a, sonra aradaki farklara  Pok229 Steven, gerçek bir Şampiyon, Jessie'nin tepkisine bittim. AG serisinde böyle değildi, rütbe farkı XP 

Serena'yı sona sakladım. Serena, Serena, Serena... İçinde gram savaş bulunmayan bir hobi seçmenin cezasını gör bakalım. Yılın çuvallayanı ödüllünü veriyorum sana. Hayır, madem tercihin bu yönde, savaşsız bir hobi, o zaman niye öne çıkıyorsun Hari-san'ı kurtaracağım diye? Eline yüzüne bulaştırdın, hiçbir şey yapamadım. Steven olmasaydı ne yapacaktın acep XP  Bir de şeye çok gıcık oluyorum. Hep biri gelip kurtarıyor bunları 39. bölümden beri. Diğerleri bön bön bakıyor, sırayla yüzleri ekrana diziliyor. O biri gelip kurtarmasa ne olacak? Flare Arc'sine hiç yakışmamış bu, sürekli birinin gelip kurtarması olayı. Kaliteyi düşürmüş.
Aslında ligden sonra benim için heyecan biraz bitmişti, genelde lig öncesi hazırlık veya lig maçlarını bu tarz kahramanlıklı bölümlere tercih ediyorum. Sevemiyorum bi türlü, ya da gerçekçi gelmiyor, bilmiyorum. Ama bu bölüm ilk kez sıkılmadan izledim. Ash'in pokemonlarını bir bir harcamak kötü olmuş olsa da Bonnie, Clemont ve Clembot da gözlerimi doldurmadı değil. Ama chespie ne olacak onu çözemedim bi türlü. Hala parlak şekilde görünüyor.
(08-09-2016, 10:19 PM)sebocuaykut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında ligden sonra benim için heyecan biraz bitmişti, genelde lig öncesi hazırlık veya lig maçlarını bu tarz kahramanlıklı bölümlere tercih ediyorum. Sevemiyorum bi türlü, ya da gerçekçi gelmiyor, bilmiyorum. Ama bu bölüm ilk kez sıkılmadan izledim. Ash'in pokemonlarını bir bir harcamak kötü olmuş olsa da Bonnie, Clemont ve Clembot da gözlerimi doldurmadı değil. Ama chespie ne olacak onu çözemedim bi türlü. Hala parlak şekilde görünüyor.

Büyük ihtimalle Chespi'yi Zyagarde iyileştirir geriye pek seçenek yok gibi.
Sayfalar: 1 2