Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 41
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
 Kötü takımların emellerine karşı engel olan şampiyonlar Lance (Roket, Magma ve Akua Takımları) , Cynthia (Galaktik ve Roket Takımı) Steven ve Diantha (Alev Takımı).
Konuya dönecek olursak bölüm güzeldi. İki şampiyonu bir bölümde kötü bir takıma karşı savaşırken görmek güzel. E4 üyesi Malva'da cabası. Daha önceki serilerde böyle yapmadılar. 
Alev Takımı bölümleri içerisinde bu en iyisiydi, aksiyon anları güzeldi.Birden fazla karakterin farklı mekanlarda mücadeleler vermesi seyir keyfimi arttırdı.MegaGyarados bayağı güçlü gerçekten.

Euraka'nın ninni sahnesi anime tarihinin en etkileyici sahnelerinden biriydi.Clemont/Clembot'a oranla daha duygusaldı.Pokemon animesinden görmek istediğimiz hareketler.

Yalnız şimdi artık iki Zygarde'de Lysandre'ın kontrolünden çıktığına göre gelecek bölüm Zygarde Perfect'e karşı neyle mücadele edecek, bu mücadeler çöllere dek taşınacak? Şu "çiçek silahını" görürüz umarım, hatta belki AZ'ı...

Birde bir sorum var: Lysandre'nin üzerindeki mühimmat ne işe yarıyor? Oyunda da giymişti ve hiçbir işe yaramıyordu?...

Birde Pokemon animesinin yapımcılarının kullandığı bir animasyon stili var.Sadece özel bölümlerde: Ash vs Korrina, Ash vs Sawyer part2 ve Ash vs Alain part2 bölümlerinde anlarsınız ne demek istediğimi.XY&Z'nin ilk bölümümde de kullanmışlardı.İnşallah 1 saatlik özel gösterimde de kullanırlar bunu, bölümün seyir zevkini x5 katlar.
Lyandre'ın silahı megalithmiş (Rayquaza'nın taşı), yeni özet var, onu XY&Z Bilgilere yazarım az sonra :D 
Bölümde bir dikkat çekici noktada Greninja'nın Water Shuriken'i kullanış şekli. Sırtındaki Water Shuriken varken normal halindeki gibi kullandı 8D
Sayfalar: 1 2