Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Mcdonalds Pokemon Oyuncakları Türkiye'de
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ne zamana kadar devam ediyor bilen var mı ?
Tanesi 5 TL arkadaşlar menü ile 3,95 TL Torchic-Psyduck-Evee-Snivy-Squirtle-Meowth-Scraggy-Togepi aldım. Sadece bunlar vardı aldığım yerde 
(Maltepe Park AVM)
[Resim: 5YG2Rd.jpg]
[Resim: ZYOJDk.jpg]

Ben 3 tanesini aldım Dün gelmiş sanırım türkiye'ye ilk önce küçük mc donald'sa gitmiştim ama ordakinde sadece 5-6 tanesi vardı hepsi yoktu diğerine gittiğimde 3 tanesini'de aldım
Fotoğraftaki Vulpix ve squirtle arkadaşımın ve o pikachuda 2-3 sene önceden kalan mc donalds oyuncağı
piplup ve vulpix aldım şansıma kartları mükemmel çıktı Zorua
[Resim: qEGMbV.jpg] Dün Gaziantep Primall AVM ye gidip 9 Tane aldım
Ben tamamladım :)
Sakarya'daki McDonalds faciasından sonra İstanbul ilaç gibi geldi. Yalnız fiyatlar neden sabit değil onu anlamadım. İstanbul'da bile 5 TL'ye alanlar olmuş, ben İstinye Park'ta 3.95 TL'ye aldım. Hâlâ almamış olanlar varsa acele ederlerse iyi olur.

[Resim: lEqlAX.jpg]
tlhGS'nin yukarıdaki uyarısıyla bugün gittim. Geçende şansımı deneyeyim demiştim, gelmemişti (Bugün gittiğimden farklı bir yere gitmiştim ve orada normal fiyatından pahalıydı). Neyse, Snivy ve Togepi aldım, Piplup'ı bulsaydım onu da alacaktım ama kısmet değilmiş :) Ve anladığım kadarıyla büyük lokantalarında 3,95'e (müşterisi bol olanlar) ara yerlerdeki küçük olanlarda 5 liradan veriyorlar oyuncakları, en azından benim edindiğim tecrübe bu.

Spoiler:
[Resim: 886EV7.jpg]
Evet bende dün aldım. Büyük bir yerdi ama 5 liraya aldım. Kısa bir süre sohbet ettim oradaki iki kişiyle. İlk olarak sorduğumda Pikachu istiyorsan yok demişlerdi. Bende gerek yok demiştim. Küçük kağıtta Dedenne yi görünce birisi Pikachu nun evrimi demişti diğeri de kız arkadaşı galiba dedi. Orada ülkenin pokemon ile olan ilişkisini tam olarak anladım. Kısa bir süre daha bilgi verdikten sonra oradan ayrıldım. Keyifli bir olaydı benim için.

Spoiler:
[Resim: A3OEN0.jpg]
Benim arkadaşım sadece 1. Nesli biliyordu. Bu yüzden bildiği pokémonları almış. Ama Dedenne'yi Raichu sanarak almış. Aslında çok da suçlu değil, boyutları eşit olduğu için Raichu'ya benzetilebilir. Ben de kuyruk, anten ve kulak farkına dikkat çekerek onun Dedenne olduğunu söyledim. Ama bir an için ben bile Dedenne oyuncağının resmini attığında Raichu sandım. Sonradan bu Raichu da bir sorun var diyip gerçeğe ulaştım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5