Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 40
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Lig öncesi ve lig bölümlerini vasat ve sıkıcı bulsam da Alev Takımı olaylarının geçtiği bölümler güzeldi ve hoşuma gitti. İlaç gibi geldi bence. Steven gelecek dört gözle bekliyorum.
Hem istilayi yapan kötü adamlar hem de sayı adaletsizliği nedeniyle mağdur olanlar aynı kişiler.Cok enteresan.
  Ash ve arkadaşları var güçleri ile saldırırken team flare uyeleri nerde ?Bu iki team flare kumandaninin başka pokemonlari yok muydu?Mega garchomp ve mega blaziken liepard ve druddigon ve liepard?
  Bölümler heyecanlı ve beklenenin ustunde bir karanlık hava ile ilerliyor da bu sayı olayı olmamış.Simdi shiny mega gyarados gelecek bölüm greninja ile mi charizard ile mi Pikachu ile mi Ash'in hava kuvvetleri ile mi savaşacak?Siz hepiniz ben tek mi diyecek Lysandre ?
edit:metagross hatası düzeltildi.
son bölümü henüz izlemedim ama yorumlara bakarsak oldukça karmaşık geçmiş umarım güzel bir bölümdür
Steven Serenalara yardım edecek Ashlere değil. Yani en azından sonraki bölüm için.

Malva VS Steven bekleniyor.
 Ash niye Lysandreye 7 v 2 dalıyor ayıp değil mi   :tsutarja:.
Güzel bölümdü. Müzikler ve sahnelerin uyumu enfesti. Son çıkan Pokémon filmlerinden çok daha etkili şeyler oluyor. Zaten haftaya iki bölüm arka arkaya olacakmış. Tam film tadında. Alain'ın yeri yumrukladığı yerde "çak bir tane şu Lysandre'ye, boşver yere vurmayı" dedim. Ama o hâlâ "patron" diyor. İlginç. Alain Pokémonda çok başka bir karakter. Hain falan diyenlere hiç anlam verememiştim zaten. Büyük ihtimal kendisini sevmeyenler abartmıştır da şu an Paul'ü bile geçebilir hayranlar arasında. Tip tasarımı, sesi, karakteri, senaryodaki yeri, özel bölümlerin ana karakteri olması, ligi kazanması ve şu an olanlarla birlikte kesinlikle çok değerli biri oldu.
Alaini yabancı fanlar da hiç sevmiyor son anda ortaya çıkıp Ash'in yenecek gibi yaptığı maçta Ash'i yendiği için :D Cameronla kıyaslıyordu bir aralar millet XP

Bir de haftaya değil üst üste bölümler, iki hafta sonra :((
Her karakterin seveni sevmeyeni vardır. İster Ash olsun ister diğer karakterler (Brock, Paul, Gary, Trip, Alain, Serena Clemont, Cilan, Iris, Dawn, May, Misty) bu karakterleri sevende vardır sevmeyende vardır.
bölüm gerçekten güzeldi sadece ben bu efsanevi pokemonların bu kadar kolay kötüler tarafından kontrol altına girmelerini sevemiyorum daha önce de rastladık bu durumlara onun dışında eğlenceli geçeceğe benziyor ve heycanlandırıcı
Sayfalar: 1 2