Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Oyun tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle herkese merhaba, aranıza yeni katılmış bir pokemon fan'ı olarak size sesleniyorum. Ben, pokemonun animesi olsun nintendo oyun versiyonları olsun, gerçekten severek takip eden biri olarak ( her ne kadar 3. sezondan sonraki bölümleri izleyememiş olsam da ) sizden bilgi almak ve eğer varsa oyun tavsiyeleri almak isterim. Dediğim gibi 3. sezondan sonra pokemon animesi pek ilgimi çekmedi, gelişme çağının verdiği etki ile mi yoksa gerçekten pokemon yapımcılarının çok enteresan pokemonlar üretmesinden mi kaynaklı bilemiyorum gerçekçi olucam. Ancak her ne kadar animeyi takip edemesem de GBC GBA NDS oyunlarını oldukça zevkle oynadım ( bu arada en son oynadığım versiyon Black dir ). Ön sözü çok uzattığımın farkındayım ne olur beni mazur görün, ne için böyle bir oyun aradığımı anlamanız için empati yapmak istedim sadece. Aradığım Pokemon oyunu gelmiş geçmiş bütün regionları içinde barındıran ( hikayeleri dahil... Atıyorum, Palet town'dan başlasın Hoenn regionunun sonuna kadar ) bir oyun. Böyle bir oyun mevcut mudur? Yapılabilir mi? Şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler :)
O söylediğin oyunu yıllardır hepimiz bekliyoruz. :D Malesef öyle bir oyun yok. Ama fan yapımı oyunları ve hackleri oynayabilirsin.
Hackler forumda mevcut, fan oyunları yoktu sanırım (emin değilim) onları da internetten bulabilirsin.
Bir PokéTuber'dan izleyerek bu oyunlar hakkında da bilgi sahibi olabilirsin. ;)
İçeriainde birden fazla bölge olan sadece gold,silver,crystal ve remakleri heartgold,soul silver var.Johto sonrası Kanto turu yapılıyor.Gerçi oynamışsındır muhtemelen.Bunun dışında bir daha içinde birden fazla bölge olan oyun gelmedi.Yan oyunları iyi bilmiyorum gerçiBu arada black2 ve white2 oyunlarını da dene bence.Unova'nın 2 sene sonraki halni konu alıyor.Ve daha Unova'da daha farklı yerleri de görebiliyorsun.
Yorumlarınıza teşekkürler. Her yapımdan 1'er versiyon oynadım aslında ilk red sonra crystal sonra diamond ve black geldi sırayla aynı hikayeleri ve aynı pokemonarlı tekrar tekrar yakalamak istemedim. B2/W2 yi de bu yüzden oynamadım diyebilirim hikayesi konusunda çok bilgim yok. Pokefan yapımı bir oyun vardı "Uranium" indireceğim gün telif yediği haberi çıktı download linkini kaldırdılar başka bir yerden de indirmek istemedim açıkçası :D Bugün pokemon storm silver indirdim ama oynamadım henüz (pokemon Black de ligi bitirmiştim daha ileri gidemedim windows çöktü format falan gitti saveim vs. ) Black e tekrar başladım o bitmeden başka bir oyun oynamam. Tavsiyelerinize uyup biraz daha araştırma yapayım fan hack tarzlarına. Bu arada black de lig den sonra ada gibi bir yere gidip önceki nesil pokemonları yakalayabildiğimiz bir yer var mıydı? yoksa ben platinum ile mi karıştırıyorum? :)
Adaya gitme olayı platinumda vardı battle frontier için.Blackte ligden sonra geçişe izin verimeyen bir route vardı Opelucid şehrinin doğusunda.Orayı takip edersen birçok yeni şehir var ve ayrıca önceki nesilden pokemonlar da bolca bulunuyor bu yeni yerlerde.Sadece Opelucid değil diğer şehirlerde de var lig sonrası ulaşılabilen yerler.Bunun için aşağıdaki sitenin yol haritasına da bakabilirsin ya da tek tek dolaşarak kendin de keşfedebilirsin.
https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/...alkthrough