Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ama Hangi Saldırı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ufak bir sorum olacak. Meselâ bende 1707 CP'lik Vaporeon ve 1638 CP'lik Arcanine var. Vaporeon'un 90'lık Hydro Pump yerine 35'lik Water Pulse olması ya da Arcanine'nin 100'lük fire blast yerine 30'luk bulldoze saldırısı olması ciddi bir eksiklik midir?
Evet. 
Evet ciddi bişeydir yeni pokemon geliştir bence
Bence Pokemon'u silme ama. Sonuçta pokemon bu ve ana oyunlarda bildiğiniz üzere "TM" "HM" vardı. Go'ya bunu dahil etmeyeceklerini düşünmek çok yanlış olabilir. Ne yapacakları belli değil, o yüzden IV'leri güçlü ama attackleri kötü olan pokemonları silmemeni tavsiye ederim.
(29-08-2016, 05:44 PM)Cuneytb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence Pokemon'u silme ama. Sonuçta pokemon bu ve ana oyunlarda bildiğiniz üzere "TM" "HM" vardı. Go'ya bunu dahil etmeyeceklerini düşünmek çok yanlış olabilir. Ne yapacakları belli değil, o yüzden IV'leri güçlü ama attackleri kötü olan pokemonları silmemeni tavsiye ederim.

Cevaplar için teşekkürler. Zamanında tamamen CP'ye odaklandığım için ataklarına hiç dikkat etmedim. Boşuna stardust harcadım. Neyse Yeri dolan dolar, dolmayan kalır artık.