Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin- XY&Z 39,40 ve 41. Bölüm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bence bölümde Bonnie'nin Zygarde'si %10 form olacak bizim ekip bu olayı durdurmaya gidecek ancak team flare onları durduracak fragmanda gördüğümüz gibi daha sonra onların yanında güvenlik için duran bir adam arkasını döndüğünde Clemont teknolojik bir şey yaparak oradan kaçacak ve spor salonuna gidecek spor salonunun sistemini ve clembot u ele geçirmek için bir saldırı yapacaklar clemont birkaç düğmeye basar ama yapamaz yakalanır daha sonra bizim zygardeler savaşmaya başlarlar ve bölüm biter 40. bölümde ise 2 zygarde kapışacak her yeri parçalayacaklar Bonnie'nin Zygarde'si tamamlanmış form olacak ve 30. bölümde gelen açılış şarkısının yeni versiyonunda eklenen yer olacak uzun bir savaş olacak sonunda diğer zygarde yenilecek ama bizim zygarde de çok yorulmuş olacak ve 41. bölümde team flare spor salonunu tamamen ele geçirecek lumios kendisine ait olacak bizim ekip pes edecek ve yollarına devam edecekler buda Clemont için Alola'ya bilet demektir.
(18-08-2016, 10:30 PM)sarıayı 3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence bölümde Bonnie'nin Zygarde'si  %10 form olacak  bizim ekip bu olayı durdurmaya gidecek ancak team flare onları durduracak fragmanda gördüğümüz gibi  daha sonra onların yanında güvenlik için duran bir adam arkasını döndüğünde Clemont teknolojik bir şey yaparak oradan kaçacak ve spor salonuna gidecek spor salonunun sistemini ve clembot u ele geçirmek için bir saldırı yapacaklar  clemont birkaç düğmeye basar ama yapamaz yakalanır daha sonra  bizim zygardeler savaşmaya başlarlar ve bölüm biter 40. bölümde ise 2 zygarde kapışacak her yeri parçalayacaklar Bonnie'nin Zygarde'si tamamlanmış form olacak ve 30. bölümde gelen açılış şarkısının yeni versiyonunda eklenen yer olacak uzun bir savaş olacak sonunda diğer zygarde yenilecek ama bizim zygarde de  çok yorulmuş olacak ve 41. bölümde team flare spor salonunu tamamen ele geçirecek lumios kendisine ait olacak bizim ekip pes edecek ve yollarına devam edecekler buda Clemont için Alola'ya bilet demektir.

tam bu konuyu açacaktım, ve zygarde ın porfect olması için ikisinin birleşmesi gerek diye biliyorum.Ama Alain her şeyi başından beri biliyordu, çünkü alain prewiew 2 de deli oğlanımız geberirken hiç bir şey yapmadı bu yüzden diskalifiye olur ve CHAMP. Ash ketchum
(Umarım olur ashi şampiyon olmaları yapmaları lazım).Kesinlikle prewiew 2 den sonra alain in ismini duymak istemiyorum kesinlikle.
Herkes hayal kırıklığına uğradı.İzleyiciler dışında karakterlerden en çok Ash hayal kırıklığına uğramıştır.I Hate Alain!
Zygarde porfect ne  complete form un diğer adı mı
(20-08-2016, 11:44 AM)sarıayı 3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zygarde porfect ne  complete form un diğer adı mı

evet
Zygarde complete form için ikisinin birleşmesi gerekmiyor 19.filmde tek başına complete forma dönüşmüştü Squishy
(24-08-2016, 05:47 PM)Furkan60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zygarde complete form için ikisinin birleşmesi gerekmiyor 19.filmde tek başına complete forma dönüşmüştü Squishy

öylemi XP , ben filmi adam almış telefonu film vizyondayken çekmiş ben ordan izlemiştim. Adamın eli hep titriyodu tam görememiştim oradaydı galiba O.O .
Aynen Puni-Chan'ın tek başına %100 forma girmesi benide şaşırttı ikisinin birleşmesi normal anime zamanına göre imkansız çünkü zyagarde core 2 Team Flare'nin elindeydi.
4 part 4 hafta 1 aylık savaş var...
İlerleyen bölümler çok heyecanlı.
6-7 bölüm gider diye düşünüyorum.

Sonra zaten lumiose şehrinde Bonny ve Cleamont kalırlar.
Serena ile de indigo platosuna döner. Ash pokemonlarını gösterir iki bayleef'den sevimli hareketler, Tauros sürüsü üstünden geçer, Ashowat sevimliliği ile Ash'in yanına gider, Mr. Mime temizlik yaparken annesi Ash oğlum döndün ama nerde kupa diye büyük bir üzüntü ile ona yemek hazırlar. Her zamanki gibi Prof. Oak yiimaaağaaa gelir anasının yanı :) ( Metresi midir nedir). Sabah olur Oak, olm Ash Alola diye bi yer var kantonun aynısı değişik bişeyler oluyor orda pokelere git bi araştır hemde mini bir turnuva var onu kesin kazanırsın (bknz. Orange League)

Anası Ash'e yeni bir kıyafet verir, Ash pikachu'yu alır gider, hepimiz Sotoshi-Gekkouga'yı unutur gideriz :)
Bence roket takımıda veletlere yardım edecek ama böyle bir şey olursa jessie ve james'e karşı tüm inancımı yitiririm gerçek roket takımı karışıklıktan faydalanarak zygarde'yi çalmaya çalışır veya pikachu'yu veya tüm pokemonları ama roket takımı ile team flaire zaten sezonun ilk bölümünde savaşmışlardı dolayısıyla aralarındaki düşmanlık roket takımını veletlerle ateşkes yapmaya teşvik edebilir

Öyle bir şey olursa imzamdan profil fotoğrafımdan nickimden ve en önemliside kalbimden roket takımını söküp atarım

Ne abarttım bee
O değil de bence Heidayu ile diğer ninja gelecekler gibi geliyo bana.Ne de olsa köyde kalmamalarının sebebi kimlerin onlara ihtiyacı olduğunu görmek ve yardım etmek.Ayrıca sadece roket takımı ve Ashler beraber çalışsalar da yenemezler Alev takımını Iris bu ara geri gelebilir diye düşünüyorum.Korrina,Diantha,Meyer,Prof. Olympia,Wulfric hep beraber savaşa bilirler bence.