Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Force Online [Türk Yapımı PokéTibia Oyunu] Açıldı!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: V6zvyq.png]

Pokémon Force Online 1O..O8.2016 tarihinde açılmıştır! Oyunumuz 7/24 Online olabilmesi ve lagsız oynanılabilmesi için Sanal Sunucu (VDS) kiralanmıştır! Oyun daha önceden bilmiş olduğunuz Poké TR Online'nın geliştirilmiş halidir. Sürekli güncellemelere devam ediliyor!

www.PokemonForce.com

Pokémon Force Online Resmi Facebook Sayfası!

Oyun Özellikleri

Fly : %100
Ride : %100
Surf : %100
Kanto Teleport : %100
Johto Teleport : %5 (İlerde Johtoyu yapmaya başladığımızda olur)
Catch System : %100
Kanto Map : %100
Johto Map : %10
Fishing : %100
Kanto Pokemonları : %100
Johto Pokemonları : %100
Hoenn Pokemonları : %20
Sinnoh Pokemonları : %20
Unova Pokemonları : %15
Shiny Kanto : %95
Shiny Johto : %60
Shiny Hoenn : %5
Shiny Sinnoh : %4
Shiny Unova : %1

Oyundan Birkaç Görüntü!
[Resim: wL1Oyz.png]

[Resim: s0u2s.png]

Oyunun Websitesi!
[Resim: VVPyAn.png]
Oyun İçinden Ufak Bilgilendirme!

* Proffesör'ün yanında başladığımızda '' hi '' yazın ardından '' city '' yazın, sonra başlangıç olarak seçmek istediğiniz şehri yazın, örneğin '' saffron '' sonra '' yes '' yazın. Ardından da starter olarak seçmek istediğiniz Pokémonun portresinin önünde bulunan Kutuya sağ tıklayıp Open /Use deyin.

* Oyunda Başlangıç Pokémonları Bellsprout, Geodude ve Poliwag'dır. Başlangıç Pokémonları Unique Ball içinde olup yere, suya vb atılamaz ve takas edilemezler! Başlangıç olarak Saffron şehrinde başlamanızı tavsiye ederim! Starter olarak da Geodude seçerseniz Caterpie, Weedle, Pidgey gibi Pokémonları çok kolay kesip level atlayabilirsiniz.

* Başlangıcınızı seçtiğinizde Pokémonunuzu Pokéball Slot alanına yerleştiriniz, aksi takdide Pokébar sistemi çalışmaz.

[Resim: CaCnc.png]

* Ölen Pokémonlarınızı iyileştirmek için Poké Center'e gelip Nurse Joy'a yaklaşın ve sadece '' hi '' yazın. Karakteriniz ve ölen Pokémonlarınız iyileşecektir. Markete item satmak ve Marketten item almak içinse Market'teki Mark adlı NPC'ye yaklaşın '' hi '' ardından '' trade '' yazın.

* Ölen Pokémonlardan çıkan eşyaları toplamak için ölü Pokémonun üzerine sağ tıklayıp Open deyin, item çantanıza gelecektir. Ayrıca daha kolay olarak da CTRL'ye basılı tutarak ölü Pokémona tıklarsanız da itemi Pokémondan almış olacaksınız!

* Saffron şehrinde Big Mart (Büyük Market) alanına gelip Nadir eşyalarınızı satabilirsiniz, ayrıca Evrim Taşlarını satıp alabileceğiniz NPC'de bulunma, Pokémon BAG satıcısıda mevcuttur. Pokébag aldığınızda Pokémonlarınızı bu Pokébag'lerin içine koymanızı tavsiye etmeyiz. Pokémonlar bazen bu Pokébag'lardan kaybolabiliyor.

* Tüm Pokémonlar level + evrim taşı ile gelişmektedir. Pokémon level kasması eski sisteme göre birazcık daha kolaylaştırılmıştır ve Pokémon Lootları kolaylaştırılmıştır. O yüzden para kasmak artık daha kolay. Ayrıca oyunda her 2 saatte 1 kez otomatik çekiliş yapılmaktadır ve O esnada Online olan rastgele 1 kişiye oyun Ödül olarak 1x Rastgele Evrim Taşı veya Para ödülü vermektedir. 25 Level ve üzerindeyseniz 2 saatte bir Pokécenter'in içinde bulunan PvP alanına girip oradaki PvP Chest adlı kutuyu açıp rastgele 50x Pokéball ödülünüzü alabilirsiniz!

* Evrim taşları ve Plate'ler Evrimleşmiş Pokémonlardan nadir olarak düşmektedir. Pokémon Card'lar ise Tüm Kanto Pokémonlarından düşmektedir. 10 tane Plate ile Pokémonunuza +1 Boost basabilirsiniz. Pokémon Card'ları ile de öldürmüş olduğunuz Pokémonlara kullanarak onları Shiny olarak canlandırabilirsiniz! Shiny Pokémonlar normal Pokémonlara göre daha güçlüdürler!

* Önemli Bilgi : Pokémonları ne kadar düşük levelden kasarsanız o kadar güçlenirler!

Oyunda client indirme kısmında bulunan problem düzeltildi, oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz.
Oyun denemeye değer :)
Hocam diğer oyun gibi 1 ay sonra kapatmayacaksın dimi? O oyunda ciddi emeğim vardı :D
(20-08-2016, 11:07 AM)Falkner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam diğer oyun gibi 1 ay sonra kapatmayacaksın dimi? O oyunda ciddi emeğim vardı :D

Oyunu aktif oynayan olduğu sürece kapatmayız. Aktif üyedende herhangi bir gelir elde etme gibi bir amacımız da yok, sadece oyunu oynasınlar yeterli, Oyunda surf, fly, ride, teleport vb Tüm özellikler FREE'dir. Oyuna kaydolurken 10 günlük Premium veriyor, Premium özelliğinin şuanda oyunda ekstra olarak bir özelliği yok. O 10 günlük Vip bitince yüzemeyiz, uçamayız falan sanmasın kimse. mr. mime
 Denemek istiyorum. Kadın karakter seçeneği var mı? Sanırım Poliwag seçeceğim.
 Online maç vb özellikler bulunmakta mı? İyi günler.
Hocam ilave olarak bir şey daha soracağım. Başlangıç odasında takılı kaldım, interact falan edemiyorum, starter seçemedim. Yardımcı olur musun :D
 @Falkner birkaç sorunun cevabı yukarıda. Ayrıca portrenin yanındaki kutuya sağ tıklayıp use/equip'e basacaksın(anladığım kadarıyla).
 Bir de bu yandex hızlı mızlı ama her şeyden kıllanıyor  Onion011 . Kötücül yazılım uyarısı yaptı da, kıllandım hemen.
Başlangıç şehri seç dedi onu seçemedim bir türlü, odada dönüp duruyorum
 @"Falkner" Profesöre git istediğin şehri seç(örneğin saffron yaz) sonra yes yaz olacak. İyi günler.
Başlangıç Pokémonunuzu seçmek için Proffesör'e gelin ve sırasıyla şunları yazın. Hi -> City -> Saffron -> Yes  Bu konuşmanın ardından Proffesör ile işimiz bitiyor, 3 tane starter var karşımızda, 3'ünden birinin önünde bulunan kutuya Mouse ile Sağ tıklaıp Open/Use yazısına tıklayın, sizi başlangıç şehrinize ışınlayacaktır.

Pokémonunuzu topundan çıkartmak için, sağ tarafta Pokébag var, onu açın, içindeki Pokémonunuzun Pokétopunu sürükleyip Pokébag'ın yanında Pokéball Slot var. Oraya sürükleyip bırakın, sonra sol taraftaki Pokébar ile Pokémonunuza Go/Back yapabilrisiniz. Ama Pokébar'ın çalışması için Pokéball slot'unda Mutlaka 1 Pokémonun bulunması gerekiyor.

[Resim: CaCnc.png]

Oyunda PvP alanı var, bu alanın içinde Mavi ve Kırmızı takım var. Eğer Mavi takıma girerseniz ve bir başka kişide kırmızı takıma girerse bu 2 kişi battle yapabilir. Ayrıca bu bir takım savaşıdır. Siz Mavi takımdayken 3 kişi birden Kırmızı takıma girip size 3'lü olarak saldırabilir. :D

Map'te şuanda sıfırdan Spawn yapma işine giriştik, 1-2 hafta sonra yeni Map'i ekleyeceğiz oyuna. Ekstra olarak Map'e Battle alanları ekleyeceğiz + Haritada Kanto'nun dışında Johto, Hoenn, Sinnoh Pokémonları da mevcut olacak.

Oyundaki Gece/Gündüz sistemi canınızı sıkabilir. Sürekli gündüzmüş gibi zaman geçirmek istiyorsanız /light veya !light  yazın. Karakterinizin bulunduğu yer aydınlanacaktır.

Sormak istediğiniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yanıtlamaya / anlatmaya çalışacağım.