Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Saçmalıkları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkes X&Y Anime falan ile ilgili konu açmış ama ben Pokémon'un bazı saçmalıkları hakkında bir tartışma başlatmak istiyorum =D
Herneyse ben şu an aklıma gelen saçmalıklarını yazıyorum:

*Pokémon'un yakaladıktan sonra ne isterseniz yapması ve size itaat etmesi.
*Pokéball içindeyken Pick Up gibi yetenekleri kullanabilmesi.
*Wooper'ın Ice Punch öğrenmesi.

Şu anlık aklıma başka gelmedi (.D

Neyse yorumlarda görüşürüz  :chipachipa:
1.wailordun seedot ve skitty ile çiftleşebilmesi.
2.shromishin focus punch oğreneebilmesi
3.mister mime yani bay mime dişi bir bay mime eder.

ama neresini tartışcaz anlamadım.
Pokemon'u yakaladıktan sonra direkt itaat moduna geçmesi bana da garip gelmiştir.Arada Buizel, Dragonite gibi istisnalar var tabii, lakin mesela en son Ash'in Fletchling'i: Oldukça asabiydi, poketopuna girince pamuk gibi oldu.Saygıdan mı diye düşünüyorum.

Tartışmaktan kasıt ta: Mesela ben bunu yazdım, mantıksız bulduğumu söyledim; başkası gelip bunu bana mantıklı bulduğunu sebebini falan söyleyecek.Bir nevi kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi gibi.
-Pokemonların Pokedex entrylerinde yazan bazı hareketleri normal yollarla öğrenememesi.
Örnek: "It crushes its foe under its heavy body to cause fainting." anlamı: "düşmanını ağır vücudunun altında ezerek bayılmaya sebep olur." Ancak Blastoise level yoluyla ne Heavy Slam'i ne de Body Slam'i öğrenebilir oysa ki Pokedex'e göre bunun içgüdüsel ve doğal bir saldırısı olması gerekir.

-Ayrıca suda yüzebilen pokemonların Surf bilmeden denize atlayamaması ve normal eğitmenlerin denize girebilmesi ve bizim giremememiz...
 Wooper mantıksız değil. Wooper'ın su pokémonu olması mantıken zihniyle suyu kullanabilmesi anlamına geliyor. Ice punch kullanan diğer pokémonlar için de aynısı geçerli. Diğer Ice Punch kullanan pokémonları biliyoruz zaten. Kollarını suyla kaplayıp suyu donduruyorlar. Wooper ise suyu kol şekline getirip dondurabilir. Hem de hareket ettirmekte sorun yaşamaz çünkü su ve buzu kontrol edebiliyor.
 İyi günler.
kitty'nin dediğine örnek; Korra'da kolsuz, su büken bir kadın vardı ve kollarını suyla kaplayıp normal koluymuş gibi hareket ettirebiliyordu :D 
(12-08-2016, 06:42 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Wooper mantıksız değil. Wooper'ın su pokémonu olması mantıken zihniyle suyu kullanabilmesi anlamına geliyor. Ice punch kullanan diğer pokémonlar için de aynısı geçerli. Diğer Ice Punch kullanan pokémonları biliyoruz zaten. Kollarını suyla kaplayıp suyu donduruyorlar. Wooper ise suyu kol şekline getirip dondurabilir. Hem de hareket ettirmekte sorun yaşamaz çünkü su ve buzu kontrol edebiliyor.
 İyi günler.

Bu güzel bir açıklama. bazı pokemonlar tam olarak öyle kullanmıyor ice punch'ı ama yine de hak veriyorum.
Ghastly kolu olmamasına Rağmen Ice Punch öğrenebiliyor Ama Kyurem B kolları buzdan olmasına rağmen öğrenemiyor:cerealguy:
(12-08-2016, 07:01 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kitty'nin dediğine örnek; Korra'da kolsuz, su büken bir kadın vardı ve kollarını suyla kaplayıp normal koluymuş gibi hareket ettirebiliyordu :D 

Ming Huaaaa :) @"KiiroDora" nın örnekleri de tam isabet.Şahsen Lapras'ın, Jellicent'in vs. suda yüzebilmeleri için ayriyeten 'sörf' adı altında hamle öğrenmeleri, kanatlı pokelerin uçabilmeleri için 'fly'a ihtiyaç duymaları çok mantıksız gerçekten.'Rock smash', 'flash', falan neyse de; bazı HM'leri gerçekten dediğim yönde düzenlemeliler.
Magcargo'nun Pokédex entrysi:
"Sertleşmiş kabuğundan alevler çıkar. Vücut ısısı 10.000°C'dir."


Eğer böyleyse canlıların ona yaklaşamaması gerekir.
Sayfalar: 1 2