Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: worry seed
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
worry seed hareketini tam olarak söyleyecek varmı bulbapedia da rakibin yeteneğini insomnia olarak değiştirir yazıyo yani sleep ataklardan etkilenmeme ama poison pokelerinde ne işe yarar =T
Rakibin abilitysini değişitrmek için kullanılıyor. Rakibi uyutamamak işin katlanılması gereken kısmı. Örneği Levitate abilityli bir elektrik Pokémon'u var rakibin. Yer türü ile saldırsan bitecek rakibin. Bu saldırıyı kullanarak rakibinin abilitysini değiştiriyorsun ve artık onu uyatamayacaksın ama aynı zamanda o, yer türü saldırılardan hasar alacak gibi düşün. Taktiksel bir saldırı.
(09-08-2016, 01:55 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rakibin abilitysini değişitrmek için kullanılıyor. Rakibi uyutamamak işin katlanılması gereken kısmı. Örneği Levitate abilityli bir elektrik Pokémon'u var rakibin. Yer türü ile saldırsan bitecek rakibin. Bu saldırıyı kullanarak rakibinin abilitysini değiştiriyorsun ve artık onu uyatamayacaksın ama aynı zamanda o, yer türü saldırılardan hasar alacak gibi düşün. Taktiksel bir saldırı.
teşekkürler böyle düşünmemiştim