Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 36
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Fierce Fighting at the Kalos League! Gather, All of My Passion!!


[Resim: DJz5r6.png]
O kadar diyalog oldu ve bolumun yarisindan fazlasini anlamadik. Bazi sahneler cok sıkıcı ve klişeydi ama guzel sahneler de vardi. Gelecek bolum fragmaninda belli olan Alain'in altilisini 3 Pokemon disinda begenmedim. Bisharp animede fazlasiyla gorduk ne gerek vardi. Unfezant rezalet, en azindan Braviary verilebilirdi. Weavile da belliydi ama surekli animede gorulen Pokemon yani sira disi veya animede pek gormedigimiz Pokemonlara tercih ederim. Kaloslu egitmene Kalos'a ait Pokemon verilmemesi de cok sacma olmus ama neyse.
Gerçekten full konuşma olan bir bölümdü, altyazısız anlaşılacak gibi değil. En çok da Lysandre-Ash, Sycmore-Alain sahnelerini merak ediyorum. İki profesör almışlar final adaylarını kenara, konuşuyorlar :) Bir de Sycamore sanırım Ash-Greninja ile ilgili bir bulgu buldu. Sanırım gizemli bir olay olarak bırakmayıp altını dolduracaklar, daha iyi olur. Mairin ağladığında fena duygulandım, Bonnie-Serena-Mairin grubunu sevdim ve Mairin'in Ash'i "Sen o televizyondaki çocuksun." diye tanımaması üzdü :(
Flashbackler de gözümü doldurmadı değil Onion076

 Final maçı başlıyor haftaya, hadi bakalım Ash göster kendini :D Alain'in 6 Pokémon'unu öğrendiğimize göre bir umut var ya. O kadar da vahim değil durum. Haftaya tezahüratım Talonflame VS Unfezant'ta Talonflame'e olacak :D Alain'in takımıı Charizard ve Metagross dışında o kadar da ilgi çekici gözükmüyor ama hadi bakalım. Bol Pokémon değişimi olacağına inanıyorum. Ve Pikachu rekora gidiyor, maçta toplam dört Pokémonla savaşacak, zaten 6 Pokémon kullanılıyor :D Ama Sanmıyorum Weavile ile mücadele edeceğini Pikachu'nun. Fragman aldatması gibi geliyor.

Öte yandan Puni-chan song'tan sonra atlanması gereken bir başka ending daha çıktı. Buna asla ihtimal vermezdim herhalde gözlerimle görmesem: Pikachu ending Shout Tamam biraz kawai olmuş ama ne gerek var!? Clemont endingi bir bölüm gösterdiniz zaten. Pikachu da önemli bir karakter, anlıyorum sizi, onun neyi eksik ama madem Alain savaşının olacağı bölüm gelmiş, gerçek hayatta şarkıları olan Alain'in endingi yapaydınız bunun yerine.

[Resim: jn0nEL.png]
[Resim: B2J2VM.png]
Bölüm mükemmeldi. Hiçbir şey anlamadığım halde duygulandım. XD

Bölümde favori sahnem Profesörün Ash'e gel beraber evrilelim olayını anlattığı sahneydi . Yanlış anlaşılmasın onların konuşmaları kedi kadar bile umrumda değil. Asıl güzel yanı ciddiyetin içinde chespinin dedenneye yemek yiyelim mi diye sorup olumsuz cevap alması. Aynı ben. ,

İkinci kısmı da Malva'nın Alain ile konuşması. Orada "Patron gözünü Ash'e dikti , yenilirse ikimizi kapının önüne koyacak ." demiş gibi hissettim . ;D
Teşekkürler Sycamore ortaya "Bağ Fenomeni" diye yeni bir şey attığın için.Yorum yapmaya kalkarsam beynim kısa devre yapacak bugün o yüzden ben almayayım :D  
o değilde Alain okadar final için antreman yapıyor bizim Ash anca eğleniyor...

bide Teamflare üyeleri bi boru gibi şeyleri bi makineye bağlıyorlardı maçta şike yapabilirler!
Bölüm çok güzeldi de Profesör Scymore Ash'e ne dedi acaba çok merak ettim. Bu arada anime için korktuğum şey olacak gibi. Greninja'nın özel evrimi hakkında araştırma yapılması için gibi nedenlerle Ash greninja'yı kalosta bırakmasa bari.
Sawyer konusunda haklı çıktım kendisinin ağlasa bile dimdik duracağını biliyordum 5 saniye sonra kendine daha iyi olacağım triplerine girdi :D bu çocuğun geleceği parlak olacak çok belli.. Alainin takımındaki pokeleri tek tek incelendiğinde güzel olsa da bir takım olarak çok tutarsız bence Unfezantı görünce çok sevindim Bisharp eh işte dedim diğerlerini zaten biliyorduk pek konuşmaya gerek yok..
Sawyerin aglamasını sebebi Hesapladı pokemon dovüşlerini felan Alain 1 Pokemon ile finale geldi ya Ash yenilecek die ağladı sanırım.
Alain 2 pokemonla finale gelmedi mi?
Sayfalar: 1 2 3