Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Alain vs Tobias
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Size bir sorum var sizce Alain vs Tobias maçı olsa kim alır sadece tahmin?:)



-Benim yorumum 1v1 de Alain alır diyorum 6v6 da da hertürlü Tobias alır diyorum 8D
Tobias'ın diğer pokemonlarını bilmediğim için sonucu pek kestiremedim ama darkrai vs mega charizard maçı olursa alain alır.
Alain vs Tobias diyorsan 1v1 şöyle şu pokemon bu pokemonla karşılaşırsa şöyle diyemezsin. Alain vs Tobias dediğin zaman tüm pokemonları kastedersin yani 6v6 bir karşılaşma olur. Alain'e şans vermiyorum.
Konuyu Darkrai vs MCX yada Latios Vs MCX yaparsan daha kesin konuşulabilir.Öbür türlü ne desek boş.Dediğim gibi düşünürsek içimden bir ses Alain alırdı diyor.Ama bu Darkrai için geçerli.Her zaman Tobias'in Latios'u bana Darkrai'dan daha güçlü gelmiştir.Latios'la da Tobias kazanırdı.
Darkrai bence Tobias'ın komik ama en güçsüz pokemonuydu veya pokemonlarından biriydi yani Ash nasıl ilk maçta direkt Greninja atmıyorsa Kalos Liginde Hawlucha ve Pikachu ile başlıyor. Darkrai'de o tarz bir pokemon Latios sadece gördüğümüz ikinci bir pokemon o yüzden kalan pokemonları bilmeden saatlerce teoriler yazıp sonuca ulaşamadan boşa tartışırız. Ayrıca Alain'i 6 pokemon kullanırken görmedik bu da kapalı kutu diyebileceğimiz bir olay fakat Tobias efsaneleri olan herkesi tek pokemonla yenen biri olarak gösterildi birde mega takviyesiyle altılı maçlar için karşısında kolay kolay normal bir eğitmen duramaz. Hele gösterilmeyen kalan pokemonlarından biri Deoxys'se düşün sonucu 8D