Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi | Pokémon XY&Z Bölüm 35
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: qBLkj5.jpg]
[Resim: goa023.jpg]
Bu kadar iyi savaşmasına rağmen kaybederse Ash bilin ki bu Hain Alain'in güçlü olmasından değil. Hiç kazanamaz demek olur bu benim için.

Pikachu iki rakibi yendi , berebereler falan derken, sonuç yine iki power boostlu pokemona kaldı. Demiştim mega evrim ve türevleri buna yol açar animede diye. En güçlüsü en güçlü olan en güçlü eğitmen ilan edilecek. Hain Alain vs Ash maçı da muhtemelen MCX vs Ash-greninja'ya kalacak. Pikachu iki pokemonu devirmiş hikaye.

Maç güzeldi ama bu nokta beni hep rahatsız edecek ne yazık ki O_o Ash ligi kazanıp Elite Four ile falan da savaşsa onların da megasına bakacak sonuç. Oyunda bu kadar güçlü değiller ama anime mega evrimi abarttı. Efsanevi bir olay haline getirdi. Böyle olunca da mega evrim ile bağdaştırılmış karakter bu hale geldi. Çabasız zafer. Mega sceptile ve Ash-greninja , Mega gardevoir vs Ash-greninja maçları estetik olarak çok iyiydi en azından. Hız girince işin içine animasyonlar daha da hoşuma gidiyor sanırım. Hain Alain ve MCX kaba kuvvetmiş gibime geliyor sadece.

Hain Alain'in suradı ne kadar da çirkindi öyle .

İki bereberliğin olması hoştu. Özellikle Sawyer'ın goodra için Error! Error! No data available. demesi beni benden aldı.
İki beraberlik sürpriz oldu ama maçlar mükemmeldi Ligde görmeyi çok istediğim Noivern vs Salamance maçını sonunda izledim Günün ikinci kahramanı pikachu maç yapmayalı biraz paslanmıştır diye düşündüm ama iki pokemon yendi 8D Sceptile için biraz üzüldüm O dev Water Shuriken Bomba etkisi yaratmıştır 8D
güzel bölümdü uzun uzun yazmaya gerek yok
Goodra yi yeniden takimda görmek güzel iyi mac çıkardı tür dezavantaji olmasina ragmen. Pikachu reyizde sonuna kadar mücadele etti 2 pokemonu yendi ama finalde buyuk ihtimal mac kazandirmazlar. Noivern salamence bekledigim sonuc oldu yenilse takimin en zayif pokemonu derlerdi bu sonuc iyi oldu o yuzden. Greninja zaten her zaman ki gibiydi finalde MCX ile karşılaşması her seyi belirleyecek umarim ash kazanır ve sampiyonluk görürüz.
Şimdilik ash kurtulmuş gibi gözükebilir ama finalde yenilecektir hep öyle olur hem nedense ben ash'in kazanmasını istemiyorum :(
Ash Sawyer'ı yendi asıl maça geldi ben hala Alain'i yeneceğini düşünüyorum bunu da turuncu dev shuriken ile yapacak sanırım neyse bekleyip görelim umarım sonunda şampiyon olur. 
Bölüm cok iyiydi özellikle noivern vs salamence maçı çok hoşuma gitti yine beklenen gibi oldu her turnuvanada takımın gizli kahraman pikachu ve o takımın yıldızı bir pokemon bu turnavada greninja genel olarak bölüm güzeldi. Ama finalde Ash yine şampiyon yapmıcaklardır ama bu kadar iyi bir takımlar böyle iyi bir maçtan sonra Ash Alaini yenememesi biraz tuhaf olur senaristler nasıl bir yöntem izlicekler merak ediyorum
Güzeldi sonraki bölümde ash lysandre ile tanışacak ve bu kanıtlıyor ki ash greninja ile bağlantısı bu abime notum helal..
bölümdee reislerimiz greninja ve pikachu maçları aldı ve galiba ash lig kazanıyor 37. bölümün adı ash kalos lague victor :chipachipa:


noivern ne zaman dragon claw öğrendi ^.yan^ goodra iyiydi greninja bişey diyemem adam reis Onion021
bölüm güzeldi kısaca serenanın tepkisini sevdim seviyorum bu karakteri.
Tard alain maçını merak etmeye başladım:tsutarja:Onion053


siz 34 ve 35 i sevdinizmi merak ettimde
Noivern ilk kez XY&Z 23'te Dragon Claw kullandı.

Bence bölümdeki savaşlar doyurucuydu. Ash'in takımından kimsenin itibarını düşürmek istemiyorlar anlaşılan, berabere yaptılar iki maçı da. Sawyer da ne kadar iyi olduğunu da kanıtlamış oldu hem. Pikachu da savaşın yıldızlarından biriydi. Ash-Greninja'nın savaşlarının her biri birbirinden mükemmel, bu bölüm bunu daha rahat kavradım, hep şaşırıyorum hızına ve gücüne.

Bu arada seyirci tepkileri dikkatimi çekti ilk defa bir maçta bu kadar. Bir de spikerin Ash-Greninja formu çıkınca seyircileri coşturması var. Alain'in evil smile'ı da demek bu bölümdeymiş  Pikachu_16
Sayfalar: 1 2 3 4 5