Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Team Rocket olmasa Anime devam etmez
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
başlıkta belirttiğim gibi adamlar neredeyse her bölümde varlar ve animeye renk katıyorlar nadirende olsa arada ash ve arkadaşları ile iş birliği yapıyorlar her yönden katkıları var aslında james jessie ve miyav bir sebepten dolayı giovanni'ye ihanet etse ve ash'lere katılsa bence anime 10 kat daha zevkli olur veya 5-6 bölümlüğüne şu iğrenç gözlüklü adamlara karşı birlik olsalar (isimlerini bilmiyorum) dahada iyi olur bence team rocket animenin en sonuna kadar olacak olmak zorunda zaten yoksa pokemon devam etmez etse bile zevki çıkmaz yalan yok sadece team rocket için izliyorum bakıyorum videonun kapağına team rocket varsa izliyorum yoksa izlemiyorum (inkay ve miyavın şirinliğini söylemiyorum bile pikachu ve diğer pokemonlar yanlarından geçemezler)

Prepare for trouble! - Make it double
To protect to world from devastation - To Unite all people within our nation
To denounce the evil of truth and love - To extend our reach to the stars above..
Jessiee...
Jamezzz...
Team rocket blasts of at the speed of light!
Surrender now or prepare to fight!
Meowth thats right!
Roket Karargahından geldin sanırım, neyse hoş geldin :D

Fikirlerin değişik ve bunu sunman güzel ama Pokémon ve karakter isimlerini düzgün yazmanı öneririm. Sonuçta Pokémon formundayız ve en dikkat etmemiz gereken şeylerin başında bunlar var :) Bu arada Roketler hakkında bir soru falan sorsaymışsın biz diğer üyeler de konu üzerinden fikirlerimizi söylerdik. Bu haliyle sadece senin yorumun olmuş ve bize konuşmaya katılmamız için bir şey sunmamışsın pek Undecided
Spoiler:
[Resim: fanboys_everywhere-why-movies-can-t-mirr...em-to.jpeg]
Neden hiçbir işe yaramayan karakterleri animeden çıkarttığımızda devam etmesin seri ? Tek yaptıkları şey 20 senedir Pikachu'nun peşinden koşmak, başka da bir halta yaramıyorlar. 8-10 yaşındaki çocukların eğlenmesi için yaratılmış üç boş beleş karakterden başka bir şey değiller. Animeden keşke çıkarılsalar ne güzel olurdu. Boşa o karakterlere vakit harcayacaklarına animeyi daha iyi yerlere getirmeye uğraşsalar. Çıkartalım animeden karakterleri 8-10 yaşındaki çocuklar izlemesin ne güzel olur bebe animesi olmaktan çıkar pokemon her kesime hitap ede böylelikle 20-30 yaşındaki kişiler de izlerken biraz zevk alır.
(21-07-2016, 10:47 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden hiçbir işe yaramayan karakterleri animeden çıkarttığımızda devam etmesin seri ? Tek yaptıkları şey 20 senedir Pikachu'nun peşinden koşmak, başka da bir halta yaramıyorlar. 8-10 yaşındaki çocukların eğlenmesi için yaratılmış üç boş beleş karakterden başka bir şey değiller. Animeden keşke çıkarılsalar ne güzel olurdu. Boşa o karakterlere vakit harcayacaklarına animeyi daha iyi yerlere getirmeye uğraşsalar. Çıkartalım animeden karakterleri 8-10 yaşındaki çocuklar izlemesin ne güzel olur bebe animesi olmaktan çıkar pokemon her kesime hitap ede böylelikle 20-30 yaşındaki kişiler de izlerken biraz zevk alır.

sanki bana demişsin gibi üzüldüm
@team rocket blast off fikrimi beyan ettim, genel olarak konuştum. Roket Takımı ile ilgili düşüncelerimi paylaştım, herhangi bir kişiye atıfta bulunularak yapılmış bir yorum değildir.
(22-07-2016, 12:26 AM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@team rocket blast off fikrimi beyan ettim, genel olarak konuştum. Roket Takımı ile ilgili düşüncelerimi paylaştım, herhangi bir kişiye atıfta bulunularak yapılmış bir yorum değildir.

biliyorum zaten birisine bir şey dedin demedim :))
roket takımı iyidir severiz filan ama bazen animenin kalitesini düşürüyor bu bir gerçek üzgünüm ama bunu söylemezsem olmaz.
Bende aynı fikirdeyim team rocket efsane ya

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 Ben hala işi bırakıp aşçılığa başlamaları gerektiğini düşünüyorum :)

Ayrıca çok istediğim saçma bir şey var Roket takımı aşçılığa başladıktan sonra Meowthun Ashe katılması :D
Sayfalar: 1 2