Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kalos Ligi Final Teorileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar herkez aklındakı final teorisini yazsın bakalım kiminki  daha akıllıca ve 4 hafta sonrada doğrumu diye bakarız.
Benim teorim:Finalde Ash Alaine yenilecek ve Teamflare saldırılarında Ash Alaini yenecek ve Teamflareyi durduracak ve ligdeki intikamını böyle almış olacak.
Final Maçı Başlar Ash Alain'e karşı öndeyken maç yarıda kesilir.Team flare maçı basar.Ve bundan dolayı Alain ligten diskalifiye olur.Mecburende Ash Şampiyon Olur fakat Ash bu şampiyonluğu kabul etmez.


Benim fikrim bu.
Aklımda İki ihtimal var birincisi Ash-Greninja vs Mega Charizard maçı olurken Team flare'nın saldırı düzenlemesi İkincisi ise Ash ve Alain berabere kalması.
ash alaini yener elit 4 ü yener şampiyonu yener...
Ash, Alain'i son anda yener, şampiyonluk kutlamaları sırasında saldırılar olur. Beraber Team Flare'a karşı savaşırlar, yani Alain taraf değiştirir...
Ashin Kalos ligini kazanacağı kesin (bölüm isimlerinden kazanmazsada illaki bi yerde yenecek :bigsmile: )Ligden sonra team fllare saldıracak.
Bu Team Flare saldıracak herkesin kesin buraya yazacağı teoridir.

Ondan dolayı bu konuya gerek yok. :D
Kalos League Champion Ash Ketchum
team rocket ortalğı darma duman edecek sonra hepsi takım olup team rocket'e saldıracak team rocket bu defa hepsini ezip kaçacak pokemonları giovanni'ye götürecekler sonraki sezonda pokemonaları geri almaya çalışacaklar (keşke öyle olsa ölümüne team rocket !)
Arkadaşlar bir kaç şey daha düşündüm spoiler vermek istemiyorum ama Ash yenilecek bence yenileceğine eminim. benim düşüncem aklımda birşeyler dönüyor.
Sayfalar: 1 2